Velkommen til første hjemmekamp i Machineseeker EHF Champions League – Elverum

Velkommen til første hjemmekamp i Machineseeker EHF Champions League

Det er med stor glede vi endelig kan si velkommen til kamp i verdens gjeveste turnering igjen! Elverum skal nok en gang ut i en sesong der de skal møte de beste håndballagene i universet, og vi har havnet i tidenes tøffeste gruppe. Selv de største optimistene forstår hvilken bragd det vil være å ta seg videre fra gruppen denne sesongen.

Onsdag 21. september klokken 18:45 er det Aalborg som står på motsatt side i Terningen Arena.

Aalborg – det danske laget som har kunnet kalle seg storebror i Norden i altfor mange år. Og det kan se ut som de kommer til å være storebror i noen år til. Det er rett og slett et fantastisk lag som besøker Elverum. På laget spiller blant andre de tidligere Elverum-profilene Lukas Sandell og Sebastian Henneberg. Med seg til Innlandet har de verdensstjernene Mikkel Hansen, Aron Palmarsson og Felix Claar. I tillegg er også de to norske landslagskantene Barthold og Bjørnsen med.

Elverum Håndball er vant til å være «underdogs» i Champions League, og vi har smelt av noen håndball-bomber hver eneste sesong. Det har vi planer om å gjøre i år også. Aalborg er favoritter, og kommer til Elverum med en forventning om å ta med seg to greie poeng hjem til Jylland. Det skal de få kjempe hardt for. Veldig få lag drar hjem med «lette» poeng fra Terningen Arena.

Grunnen til at vi er vanskelige å møte i vårt lille fort på Terningmoen, er entusiasmen som er i og rundt oss. Stemningen er elektrisk, og lydnivået er av og til så høyt at folk holder seg for ørene. Det er slik det er å spille foran Elverum-supporterne, og det er det som gir våre gutter det ekstra giret på våre hjemmekamper.

Folkens – det er på tide å gi gutta det ekstra giret. Kast hverdagen ut av arenaen i 2×30 minutter, og bli en del av galskapen! Vi trenger din stemme, din entusiasme og dine følelser! La oss kjempe sammen mot storebror, la oss kjempe sammen for Elverum!

Med sportslig hilsen
Mads Fredriksen
Daglig leder i Elverum Håndball