Elverum møter Storhamar i NM lørdag! – Elverum

Elverum møter Storhamar i NM lørdag!

I morgen spiller Elverum nok en kamp, fra danske superstjerner fra Aalborg til en cupkamp mot Storhamar. Hamarlaget ligger til daglig i 2.divisjon der de har vunnet en av sine tre kamper til nå i sesongen. De vant sin forrige kamp mot Harstad.

I en normal kamp skal Elverum vinne denne kampen, men cup er cup og ballen er rund. Storhamar har en ung spillerstall der mange av spillerne er under Raymond Hamars vinger på Wang toppidrett. De mest fremtredende spillere på hamarlaget er kantspiller Henrik Jenssen, Elias Bakkeli-Frigård og Elias Dahlstrøm. I tillegg har de en spennende kantspiller i Lars Edvardsen. På benken ledes de av Espen Olaussen.

Elverum er store favoritter i lørdagens kamp som har avkast 16:00 i Boligpartner Arena. Elverum er regjerende mester, og vant trippelen forrige sesong, og da bør det bli seier mot et lag som spiller i to divisjoner lenger ned i systemet. Elverum har en stor stall, så det kan godt være at Børge Lund velger å rotere mer på laget denne gangen.

Vi går for avansement og håper du tar turen til hallen for å se guttene kjempe i et ordentlig lokaloppgjør. HEIA Elverum!