Elverum trygt videre i cupen – Elverum

Elverum trygt videre i cupen

Lørdag ettermiddag var det klart for herrenes første cupkamp denne sesongen da de gjestet Storhamar herrer i Boligmappa Arena.

Som man ofte ser i de første cupkampene gjøres det litt endringer fra start rekka på seriekamper, og flere av de nye spillerne fikk muligheten til å terpe på sitt samspill i dag. Storhamar scorte dagens første mål, men etter at Daniel Blomgren utligner like etter ser Elverum seg aldri tilbake. De I dag svartkledde trøkker på, og er oppe i en fire måls ledelse før Storhamar scorer sitt andre for dagen. Til pause står det 11-26.

Gledelig er det at, Håvar Hilde Skare som før sesongen kom fra nettopp Storhamar fikk starte kampen, og leverte virkelig varene. Unggutten ble fortjent kåret til Elverums beste spiller i en kamp som endte med en komfortabel 19-49 seier til laget fra de dype skoger.

Elverum Media har tatt en prat med keeper Håvar Hilde Skare etter kampen. Hvordan var det å spille i Boligmappa Arena som bortelag? Det var veldig gøy å spille i BPA igjen, men selvfølgelig var det litt annerledes og spille mot Storhamar.

Du fikk din første kamp fra start i dag, hvordan opplevde du kampen? Kampen ble ganske bra, med et godt forsvar og et solid angrep ble det en fin seier. Jeg fikk også til en del redninger som gir meg en liten boost.

Elverum Media har også snakket med Raymond Hamar i trenerteamet om dagens kamp.
Hvordan var taktikken inn før en slik kamp som i dag? Før dagens kamp var fokuset vårt å jobbe med 5:1 forsvar samt relasjoner i angreps spillet. Når man spiller kamper hvor det er litt forskjell på lagenes nivå er det absolutt viktigste at man klarer å ha fokus på seg selv og på å utvikle spillet på noen bestemte områder. Vi syns vi får ett fint utbytte og guttene jobber godt gjennom hele kampen.


Hvilken følelse sitter dere igjen med etter kampen hvor man gjerne har rulert en del og Håvar sto hele kampen? Vi sitter igjen med en god følelse etter kampen. Det er hyggelig å få møte et lag fra Innlandet i denne runden. Lagene representerer både topp og bredde i håndballen i Innlandet. Håvar blir ett godt eksempel fra dagens kamp på at det er mulig å gå trappa gjennom din lokale klubb og etterhvert bli god nok til å få muligheten hos en større klubb på ett høyere nivå.

Statistikk: Storhamar – Elverum 19-49 (11-26). Toppscorer Elverum Orri Freyr Thorkelsson 8 mål