Fransk storlag på menyen torsdag kveld! – Elverum

Fransk storlag på menyen torsdag kveld!

På torsdag 20:45 er det avkast i Frankrike. Elverum skal ikke prøve seg mot PSG denne gangen, men mot et annet fransk storlag. Nantes tar imot Elverum til dyst. Det er tredje runde i årets Champions League, og fra før står de svarte og hvite fra Norge med 0 poeng etter to store tap mot både THWKiel og Aalborg. Franskmennene har en seier mot Pick Szeged, men tapte stort mot Kielce fra Polen.

På Nantes er det en rekke gode spillere som Elverum må passe litt ekstra på. Aymeric Minne er en fransk landslagsspiller som er en god playmaker. Den 25 årige franskmannen har puttet 12 mål på de to første kampene. Og til venstre for seg har landsmannen Thibuad Briet, som også spiller på det franske landslaget. Briet er sett på som ett av de aller største talentene i fransk håndball.

Theo Monar er en linjespiller på bare 21 år, men fikk i januar sin mesterskapsdebut for Frankrike. Monar er en fysisk stor spiller som til nå har sine beste kvaliteter i det defensive spiller. I tillegg har de landslagsspillere fra Island og Sverige. Målvakten Hallgrimsson er en god målvakt som er ny fra danske GOG, mens Linus Person er en høyre bakspiller med et høyt tempo i kroppen. I Nantes finner man også de meriterte spillerne Jorge Maqueda og Valero Rivero fra Spania.

Det er med andre ord bare landslagspillere i Nantes, og det er en formidabel oppgave som venter Børge Lund og Elverum. For de svarte og hvite så er alle mann klare til kamp, og laget kommer fra en storseier mot Storhamar i cupen, en kamp der de fikk hvile litt spillere. Uros Borzas er Elverums toppscorer til nå med 10 mål, mens Stig Tore Moen Nilsen følger fint etter med sine 8.

Det er fullt mulig med to poeng, men da kreves en av de beste prestasjonene til Elverum på mange år. Men, dette laget har imponert tidligere, så poeng er ambisjonen. Kampen kan ses på Viasat sine plattformer, og avkast er 20:45. Heia ELVERUM!!