Mandag kommer Drammen på besøk! – Elverum

Mandag kommer Drammen på besøk!

For en uke vi nå skal inn i, og allerede på ukens første dag er det duket for ett toppoppgjør i eliteserien. Drammen kommer på besøk til Terningen Arena, og avkast er 19:15. Drammen er ubeseiret til nå i sesongen med tre strake seire, og det er et lag fullt av selvtillit. De har slått Fjellhammer, Arendal og Halden så langt i sesongen. Elverum på sin side har gått på ett tap mot Arendal, men har to seire mot Nærbø og Fjellhammer.

På mandagens gjester er det en rekke gode spillere. Til nå har Viktor Norberg vært den mest fremtredende på toppscorerlista med sien 15 mål. Høyrebacken har utviklet seg godt de siste årene, og er en veldig god spiller. I tillegg har Oskar Olafsson og Ola Romsaas tatt godt tak fra sin venstre bakspillerposisjon i Herman Vildalen sitt skadefravær. Begge har lagd en del mål og spesielt Olafsson er en viktig spiller bakover i banen. Romsaas har slitt med skader tidligere, men er endelig tilbake igjen på banen, og viser litt av hvorfor mange mente han var ett av de aller største talentene i norsk håndball.

Gøran Sørheim og Sindre Aho styrer spillet fra midten. Sørheim er en klubblegende, som har spilt det meste av sin seniorkarriere i DHK ser man bort fra tre år i Danmark. Veteranen er inne i sin siste sesong på toppnivå, og er nok veldig klar for å slå Elverum en siste gang i Terningen Arena. Aho har tatt store steg under Kjellings vinger, og han er en veldig god håndballspiller.

Linjetrioen Kristian Rammel, Espen Gommerud Våg og August Storbugt har sine største kvaliteter defensivt, noe som gjør at DHKs målvakter har veldig gode arbeidsbetingelser. André Kristensen har tatt over jobben som førstemålvakt etter at Sander Heieren gikk til Danmark før denne sesongen. DHK er meget gode bakover i banen, og det er der de vinner de fleste av sine kamper. I tillegg er trener Kristian Kjelling veldig flink til å endre formasjoner ut fra hvordan kampbildet utspiller seg.

I Elverum må flere heve seg etter at de ble spilt ut av hallen i Frankrike. Elverum har tidligere vært enormt flinke til å jobbe med det mentale etter tøffe kamper i Europa, og dette er en veldig fin mulighet til å vise seg frem fra en enda bedre side. Dette blir en meget tøff oppgave og kampen kommer til å være veldig underholdene med to jevne lag som begge kommer til å selge seg dyrt for å ta begge poengene i Terningen Arena.

Kampen har avkast 19:15, og vi vil se deg i hallen! HEIA ELVERUM!!!