Umbro og Elverum Håndball med ny rekordstor samarbeidsavtale – Elverum

Umbro og Elverum Håndball med ny rekordstor samarbeidsavtale

Elverum Håndball og Umbro fortsetter det gode samarbeidet. De neste 5 årene er det Umbro som er leverandør av drakter og treningstøy – slik det har vært de siste 23 årene – den nye avtalen er en markant utvidelse, hvor samarbeidet utøkes på alle områder.

Umbro og Elverum Håndball har en svært lang og god historie som partnere. Merkevaren Umbro har prydet drakter og treningstøy i over to tiår, og nå forsterkes det samarbeidet.

Kalle Bjørkman markedsansvarlig i Elverum Håndball kommenterer betydningen av avtalen på denne måten:

– Elverum Håndball er selvsagt veldig fornøyd med at de beste velger å forlenge samarbeidet med klubben. Umbro er god match med oss, vi har samarbeidet gjennom mange år og vi gleder oss til de neste fem årene, forteller Bjørkman.

Også spillerne er fornøyde med utstyret de har fått fra Umbro så langt.

– Skal vi bli best over tid, må vi også ha det beste utstyret – det er små marginer som skiller på det nivået vi er på nå, og da er det godt å ha en utstyrsgigant som Umbro på laget. Vi er veldig godt fornøyde med både omfanget og kvaliteten på klær og utstyr, sier Emil Imsgard målvakt i Elverum Håndball.

Geir Nordahl i Umbro har vært sentral i oppbyggingen av den nye avtalen, og kan bekrefte at denne avtalen er av stor betydning.

– Vi er veldig glade for at vi har en ny avtale på plass de neste fem årene med en av de største og mest profesjonelle klubbene i Norden. Umbro og Elverum Håndball har ikke bare en fin historie sammen, men også et fint fremtidig samarbeid med store muligheter som føles spennende.

Vi signerer en ny og forlenget avtale med annerledes klubben Elverum og grunnen er enkel!! Klubben gir så mye tilbake til lokalsamfunnet, er flinke nasjonalt og ikke minst leverer til terningkast 6 på alt av arrangement. I tillegg er de blitt hele Norges Elverum med mange utrolige resultater i Europa. Gleder oss til å jobbe videre med klubben i mange år fremover!!!

Om Umbro/Scan Trade

  • Umbro er et av verdens eldste sportsmerker og utstyrsgiganten ble etablert i Manchester som Humphrey Brothers Clothing så langt tilbake som i 1924. I dag selges det Umbro-varer til over 140 land og selskapet omsetter årlig for ca. 6 milliarder kroner på verdensbasis.
  • I Norge er det det Vennesla-baserte firmaet Scan Trade som står for distribusjonen av Umbro. Scan Trade omsetter for ca. 450 millioner og har klubbavtale med over 500 klubber i Norge. Blant mange klubber Elverum Håndball og Vipers Kristiansand de to største på håndballsiden.
  • Scantrade AS er et av Norges største merkevarehus innen sport med over 30 års erfaring, og forvalter merkevarene Umbro, Fibra, Scott og Proline med flere. De betjener rundt 500 klubber i Norge med utstyr og bekledning og har som visjon å være Nordens ledende leverandør innen all organisert idrett.