Halden sendte Elverum poengløse hjem – Elverum

Halden sendte Elverum poengløse hjem

Det startet rimelig målfattig i Remmenhallen søndag kveld. For etter 6 minutter sto det kun 1-1 på tavle mellom Elverum og Halden.

Deretter ble det litt kniving, men langt mellom målene og tettere mellom utvisningene for begge lag. Elverum la seg et godt grunnlag inn mot pause, men Halden slo tilbake og til pause sto det 12-13 til Elverum.

Tilbake i 2.omgang fortsatte måltørket for Elverum, mens Halden etterhvert fant flyten og tokn ledelsen. Steg for steg økte ulvene ledelsen, og Elverum klarte aldri å gi haldenserne noen nevneverdig kamp om poengene gjennom omgangen. Jørgen Jansrud og Co fikk en 3 måls ledelsene med ett drøyt kvarter igjen, og derfra og ut var det hjemmelaget som styrte kampen i Remmenhallen.

Det ender til slutt 30-23 til Halden. Elverum sliter med uttellingen fremover, 23 mål er skjelden kost for de svarte og hvite, men Haldens innsats setter en effektiv stopper for Elverum denne søndagskvelden.