Søndag venter Halden på bortebane! – Elverum

Søndag venter Halden på bortebane!

På søndag er det duket for en skikkelig godbit av en håndballkamp i Remmenhallen. Halden tar imot Elverum til dyst i «bunkersen». Den beryktede hallen som kan skremme alle og enhver med sin egen sjarm. Halden har startet årets sesong helt greit. Laget har tre poeng på sine første fire kamper. I første serierunde tok de poeng i Arendal, noe som var veldig sterkt. Så fulgte de opp med en knapp seier mot Sandnes, før det har blitt stortap mot Drammen, og ett firemåls tap mot Kristiansand på bortebane. Det er med andre ord et lag som har et meget høyt toppnivå som skal prøve å påføre Elverums andre tap i årets eliteserie. Elverum står med tre seire og ett tap på hjemmebane mot Arendal.

Halden har en del spennende spillere. Moldenseren Truls Grøtta ble nylig tatt ut på rekruttlandslaget, og han er en av de beste spillerne på Halden. Bakspilleren er veldig målfarlig og er Haldens soleklare toppscorer med hele 8.5 mål i snitt pr kamp. Det gir pene 34 mål totalt, og med det er han på tredjeplass på toppscorerlista i serien. Haldenserene har også to gode kantspillere i Monir Chehri og Morten Linder. Spesielt Linder lagde mye mål i forrige sesong, men til nå har Chehri vært den skarpeste av de to spillerne.

I målet er Morten Nergaard byttet ut med Nicolai Neupart. Dansken skal ta opp arven etter Nergaard, ingen lett oppgave, men han har vist prov på gode ferdigheter i de første kampene denne sesongen. Den tidligere Elverums målvakten Morten Nergaard har foreløpig lagt skoene på hyllen, men hvem vet hva fremtiden bringer. I tillegg har de også Jørgen Jansrud som tidligere har vært med å vinne gull med Elverum. Jansrud er en hardtskytende bakspiller som er veldig god i det defensive spillet til Halden.

I Elverum er det en skadefri tropp som setter turen til Halden. Etter å ha spilt for nesten 7000 på torsdag blir det nok en stor omvelting å spille for ca 5-600 tilskuere i Halden. Elverum har vært med i dette gamet i så mange år, så det skal ikke prege spillerne at kulissene er endret. Dessuten er det en intim og fin hall med en god atmosfære i. Skal Elverum ta to poeng på søndag klokken 18:00 så må de spille på sitt beste. Halden er et godt lag som vil skape trøbbel for de fleste lagene i divisjonen. To poeng er selvsagt målet, og vi håper du kommer for å støtte de svarte og hvite håndballguttene fra Elverum. HEIA ELVERUM!!