Kasper Lien åpnet målkontoen på Landslaget! – Elverum

Kasper Lien åpnet målkontoen på Landslaget!

EM-kvalifiseringen er i full gang og flere Elverumsspillere har vært i aksjon med flagget på brystet de siste dagene!

Norsk storseier!

I den norske troppen finner vi Tobias Grøndahl og Sindre Heldal, i tillegg til Kasper Thorsen Lien som ble kalt inn for å dekke opp for skader i Jonas Willes første tropp på drøyt 22 mann.

Og unggutten som har levert godt i svart og hvitt de siste sesongene, lot ikke muligheten gå fra seg mot Slovakia Torsdag kveld. Han fikk endelig åpnet målkontoen for de norske håndballgutta og scoret 3 mål på 2 sjanser i sin første ordentlige A-landskamp i storseieren mot Slovakia.

Tobias Grøndahl var også delaktig på måltalva med en scoring i tillegg til å skaffe straffe til de norske gutta. Sindre Heldal på sin side scoret også mot Slovakia på kontring, fikk bra med spilletid og viste gode takter både fremover og bakover på banen!

Norge vant til slutt 38-26! Søndag venter Finland på bortebane, den kampen ser du på TV3 kl 15:00!

Serbia kjørte over Finland!

Uros Borzas og Serbia tok imot Finland i EM-kvaliken onsdag kveld og vant solid 34-24! Borzas viste at han kan også på landslaget og prikket inn 3 scoringer for sin nasjon!

Tsjekkia med solid seier over Estland

Elverums målvakt Simon Mizera var i aksjon for Tsjekkia onsdag kveld og hadde et kort innhopp mot Estland. Det ble 1 redning på 6 skudd i mot og en redningsprosent på 16,67 for Elverumsmålvakten! Tsjekkia vant til slutt 31-23 over Estland!