Cupfinalen erstattes med Final8! – Elverum

Cupfinalen erstattes med Final8!

Et helt nytt konsept inntar NM-finalene!

Fra og med sesongen 2022/23 vil NM/Cupen i håndball bli avgjort med Final8-spill i Arendal.

Norges nye publikums- og håndballfest arrangeres for første gang i Arendal i Februar. Fredag ble planene for Norges råeste håndballfest sluppet i Sparebanken Sør Amfi.

Under spektakulære omgivelser i Arendal skal landets åtte gjenværende lag for damer og menn kjempe om kongepokalene i NM i en fest-rigget Sparebanken Sør Amfi. Juniorfinalene er også lagt til Arendal denne helgen. Fire NM-gull skal deles ut.

Bakgrunnen for det nye Final8-konseptet er et tydelig ønske fra klubbene om å endre NM-formatet fra én cupfinaledag i romjula til en fullspekket cupfinalehelg i slutten av februar.

– Vi tenker at konseptet er veldig spennende, og at det er kult at man tør å prøve noe nytt. Det er helt umulig å si om det blir vellykket eller ikke, men det var det samme med oss før vi begynte å kjøre CL-kamper i Håkons Hall, påpeker daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen.

– Dette er en kjempegod mulighet for lag som nesten har klart å komme til Spektrum, men som har misset akkurat på målstreken. Nå dobles sjansene for å komme til et finalespill, og forhåpentligvis vil det føre til at flere byer klarer å kraftsamle sine supportere til å ta turen for å støtte laget sitt, sier Fredriksen til Østlendingen

Arrangementet og veien til #Final8 følges på www.final8.no. På hjemmesiden finner man ytterligere informasjon om arrangementet, overnattingsmuligheter, transport og ikke minst billetter og billettpakker.

Les mer på www.final8.no
Følg Final8 på Facebook
Følg oss på Instagram

Final8 skal være norsk håndball sin store helg!

Men uansett finaleopplegg, for Elverums del handler det først om å ta seg til en semifinale i NM! I møte med Nærbø på bortebane!