Pressemelding fra Elverum Håndball – Elverum

Pressemelding fra Elverum Håndball

Med denne pressemeldingen informerer Elverum Håndball om at daglig leder, Mads Fredriksen, har sagt opp sin stilling i klubben.

Fredriksen kom til klubben sensommeren 2018, og har vært med i en periode som har vært preget av både fremgang og pandemi. Klubben og den daglige lederen skilles som gode venner, og det er ingen dramatikk i forbindelse med oppsigelsen.

Sitat fra Mads Fredriksen:
– Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått jobbe i landets beste håndballklubb. Jeg har fått mange nye venner, og har utviklet meg masse siden 2018. Grunnen til at jeg har sagt opp er at det har dukket opp nye og spennende muligheter for meg. Disse mulighetene kan gjøre at jeg utvikler meg videre som både person og fagmann. I tillegg blir totalpakken for familien bedre, da jeg får litt flere muligheter til å være pappa og ektemann i årene fremover. Det er viktig for meg. Jeg er veldig motivert for å avslutte min jobb i Elverum Håndball på en god måte.

Sitat fra styreleder Espen Strøm:
– Elverum Håndball har hatt en rivende utvikling og Mads har vært en del av denne utviklingen og har mestret jobben sin på en veldig bra måte. Vi vil benytte anledning til å takke han for alt han har bidratt med og vil ønske han masse lykke til med karrieren sin i fremtiden. Nå starter jobben med å finne den rette arvtageren for å lede Elverum Håndball med mål om å bli Nordens beste håndballklubb!

Kontaktinformasjon for media:
Espen Strøm: 41560500