Elverum møter Kristiansand borte lørdag – Elverum

Elverum møter Kristiansand borte lørdag

I kveld er det tid for å ta revansje for Elverum etter det sure tapet mot Bækkelaget hjemme i Terningen Arena. Elverum reiser ned til Kristiansand for å kjempe om to nye poeng i Eliteserien. Det har ikke gått på skinner til nå i sesongen, men man håper på en god opplevelse klokken 17:00 på lørdag. Vertene fra Kristiansand har ut ifra forutsetningene sine gjort en ålreit start på sesongen. Laget som trenes av Bodømannen, Tobben Evjen har tatt 10 poeng på sine 9 kamper kamper, og dermed bare to poeng bak Elverum.

Evigunge Øyvind Frigstad er toppscorer for laget som kommer fra hans hjemby. Frigstad har tidligere spilt både i Drammen og i Runar, men er nå en av de viktigste brikkene i prosjektet til KRS. Med sine 50 mål på 9 kamper er han nummer 8 på toppscorerlista totalt. Av andre viktige spillere så har KRS hentet inn Mikkel Mortensen. Dansken har vært god, og har også satt veldig mange straffer for sørlendingene.

Den fintesterke bakspilleren Victor Skillhammer er fortsatt med. Med sin rutine er han en av de viktigste spillerne for laget som ligger på 6.plass før denne runden. Svensken er meget god i duellspillet og en vinnerskalle som alltid gir 100%. På venstrekanten har Eric Jensen tatt over plassen, og han har levert ålreit til nå i sesongen.

Laget har en rekke gode spillere, og det blir uten tvil en meget tøff oppgave som venter Elverum. Børge Lund skal opp i en nordnorsk trenerduell, som er en av de spennende duellene i kampen. I tillegg er det nok en gjeng som har lyst til å vise seg fra en mye bedre siden enn hva de gjorde hjemme mot BSK. Laget har variert litt, men man jobber hele tiden med å gjøre de dårlige periodene enda kortere enn hva de har vært så langt i sesongen. I dag er kun to poeng godt nok om man skal ha muligheter for å ta medalje i årets sesong. VI går for seier. HEIA ELVERUM!!