Julekampen er tilbake! – Elverum

Julekampen er tilbake!

Etter et par års ufrivillig pause, er julekampen endelig tilbake, bli med oss i jakten på både poeng i CL og julestemninga!

30. november møter Elverum Kielce i Terningen Arena i EHF Champions League, og i den anledning tar vi tilbake julekampen. Julekampen fikk en ufrivillig pause under pandemien, men nå børster vi av støvet på både nisseluer og juletrær. I samarbeid med Frelsesarmeen samler vi inn gaver som vil gå videre til noen som trenger de. Gaver kan leveres i FanZone, og vi har fått beskjed om at disse må være nye og ikke innpakket i gavepapir.

Bilde fra julekampen 2018

For å virkelig komme i julestemning får vi også besøk av Kine Evensen som før kamp vil synge i FanZone, og i pausen inne i arenaen. Som tidligere vil både pepperkaker og gløgg deles ut til alle som vil ha i FanZone!

Har du ikke sikret deg billetter enda? Klikk her!

Har du lyst til å ta med laget på julekampen 2022? Klikk her!