Rekordmange deltakere på Opp og Fram 2022 – Elverum

Rekordmange deltakere på Opp og Fram 2022

I mange år har Elverum Håndball lagt store ressurser på å bygge en plattform for næringslivet i Innlandet. Med et av Norges mest levende B2B Nettverk er den plattformen kjent langt utover distriktets grenser.

Våre to største arrangement hvert år er næringsseminaret Opp og Fram, samt vår Møtecup. I dag ble Opp og Fram 2022 arrangert og med rekordmange deltakere ble dagen en stor suksess.

Årets hovedtema var «Hvordan vinner vi framtidens talenter i arbeidsmarkedet»

Under hovedtemaet fikk vi presentert en rekke gode innlegg fra gode foredragsholder. Blant annet pratet Jacob Mørch om hvordan bedrifter må forholde seg til både generasjon Millenium og Z.

Kaia Conradi fra Backe ga oss et forrykende foredrag om mangfold og hvordan de i Backe arbeider hardt for å skape arbeidsplasser hvor alle uansett bakgrunn, kjønn etc. har en plass.

Flere av dagens foredrag ga deltakerne gåsehud og øynene lyste spesielt da elverumsingen Truls Brataas ble intervjuet om sin reise med Douchebags – fra idé til dagens omsetning på 250 millioner. Det er nå et brand i over 30 land.

Dagen ble avsluttet med at Aiman Shaqura fortalte om sin reise fra mange år på flukt i barndommen, via en stor vilje i oppveksten på Toten, til å i dag være med og drive fantastiske integrasjonsprosjekter.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball:
– Det er en fantastisk følelse å igjen få arbeide hardt med næringsutvikling i regionen vår. Vi når stadig nye høyder og fler og fler blir med på klubbens aktiviteter.

– Rundt Opp og Fram har vi veldig sterke samarbeidspartnere i SpareBank 1 Østlandet, KPMG, Glommen Mjøsen Skog og Østlendingen som gjør at vi får til veldig mye og at vi har flere forskjellige innfallsvinkler for å gjøre arrangementet interessant for flest mulig.

– Nå blir det viktig å utvikle dette videre og la de kommende fem årene bli en del av en stor utvikling hvor vi sammen setter Elverum og Innlandet på kartet enda mer.

Mads Fredriksen, daglig leder i Elverum Håndball:
– Dette var en flott og variert dag, der vi fikk mange gode vinklinger på hvilke utfordringer vi har i dag og fremover. Samtidig får vi gode tips til hvordan vi kan møte disse utfordringene. Takk til partnerne våre som gjør dette mulig, takk til Nils Kristian Myhre som ledet oss trygt gjennom programmet, og takk til gode foredragsholdere for å gi oss mer inspirasjon i arbeidshverdagen!