Machineseeker blir tittelsponsor for EHF Chamipons League Men – Elverum

Machineseeker blir tittelsponsor for EHF Chamipons League Men

Etter begynnelsen av sesongen 2022/23 har Machineseeker Group vært tittelsponsor for EHF Champions League Men. Europas ledende operatør av nettbaserte markedsplasser for brukte maskiner og nyttekjøretøy får omfattende eksponering på alle 132 kamper i Europas ledende håndballkonkurranse.

EHF Champions League heter nå etter denne avtalen kom på plass offisielt Machineseeker EHF Champions League. EHF Final4 Men 2023, som er konkurransens siste helg og en fantastisk begivenhet i Köln, er blitt omdøpt til TruckScout24 EHF Final4 2023, og fremhever en av gruppens ledende markedsplasser.

Fra starten av sesongen har Machineseeker blitt vist frem med klistremerker på gulvet i hallen, og på ledboardsene rundt banen. I tillegg vises konsernets merkevarer på digitale kanaler og på Machineseeker EHF Champions League-nettsiden.

Administrerende direktør i Machineseeker, Sven Schmidt, kan se tilbake på en vellykket sesongstart: «Hvis vi tar UEFA Champions League til side, er EHF Champions League den viktigeste europeiske klubbkonkurransen- Tittelsponsingen styrker vår profil som den klare Europeiske markedsleder. Våre markedsplasser er nummer èn i Spania, Frankrike, Tyskland, Polen, Nord-Europa og Øst-Europa. Dette passer perfekt til EHF-fotavtrykket».

I en kommentar i forbindelse med signeringen av avtalen sa David Szlezak, administrerende direktør for EHF Marketing :»Vi er veldig glade for å ønske Machineseeker velkommen som tittelsponsor for EHF Champions League, og vi ser frem til å samarbeide for å løfte konkurransen til neste nivå».

Patrick Ratzke, administrerende direktør i TruckScout24, sa: «Jeg var i Köln i år for å oppleve EHF Final4 live. For meg er den en av de beste og mest spennende sportsbegivenhetene i Europa. Jeg er veldig glad for at vi kan sponse EHF Final4 med TruckScout24, den europeiske markedsplassen for kommeriselle kjøretøyer».

Machineseeker er kjent som sponsor for verdensmesterskapet i håndball i Egypt i 2021. Gruppen med sine markedsplasser Machineseeker.no og TruckScout24.com er også den største sponsoren til den 2.tyske fotballigaen og en offisiell partner av Team Germany under de Olympiske leker. Tittelsponsingen av EHF Champions League er en annen stor avtale for Machineseeker Group.