Klart for Kielce på bortebane i kveld! – Elverum

Klart for Kielce på bortebane i kveld!

En av årets tøffeste matcher venter Elverum på torsdag. Elverumsingene tar turen til Polen der de skal spille mot ett av verdens beste klubblag. Kielce som har verdensklasse spillere på alle posisjoner og er en av favorittene til å vinne hele turneringen er det som venter. Laget trenes av legendariske Talant Dujshebaev og har i lang tid vært helt der oppe i europatoppen. Til nå i Champions League har de tatt 10 av 12 poeng, mens Elverum har tatt to poeng til nå. Det er altså klart for topp mot bunn i gruppe B i Europas beste klubbturnering.

Av spillere på laget så må egentlig Elverum se opp for alle spillerne som enhver tid er på banen. Ikke bare er det landslagsspillere i dobbelt dekning på hver posisjon, noen av de er også blant verdens beste spillere. Alex Dujshebaev er en meget god høyre bakspiller, som absolutt er en av verdens beste i sin posisjon. Har ikke han dagen, så er Nedim Remili klar til å komme inn. Remili har i en årrekke spilt på det franske landslaget og PSG til tross for at han er relativ ung med sine 27 år.

På linjeposisjon har de Artsem Karalek og Nicolas Tournat. Begge er helt der oppe i verdenstoppen, og spesielt Karalek er blant de aller beste. I målet har de tyske Andreas Wolff, som er en meget god spiller på sitt beste. Om det en posisjon Kielce ikke er helt på topp så er det denne. Selv om Wolff er blant de beste i verden, men her har de litt dårligere bredde enn på de andre posisjonene. Høyrekanten Arkadiusz Moryto er en temposterk kant som lager enormt mye mål. Med sine 35 mål er han den spilleren som har scoret mest mål for Kielce i årets sesong.

I Elverum viste de at de kan vinne kamper da de slo Celje i forrige kamp og tok sine første poeng i årets sesong. Borte mot Kielce er en av de aller tøffeste kampene, og det vil sende sjokkbølger ut i Europa om Elverum tar poeng, men Elverum har tidligere slått Szeged borte, så alt er mulig. Troppen er så å si skadefrie og det er en heltent gjeng som satte kursen mot Polen på onsdag. En lett trening onsdag kveld, der guttene gjorde den siste finpussen er det Børge & co håper skal til for å ta to nye poeng. Kampen har avkast 20:45 og den sendes på Viasat sine kanaler. Vi går selvsagt for to poeng. HEIA ELVERUM!!

NB: Elverum drar tydeligvis publikum for kveldens kamp i Polen er utsolgt!