Elverum jakter final8 borte mot Nærbø! – Elverum

Elverum jakter final8 borte mot Nærbø!

Etter en god prestasjon i Polen er det nå en veldig viktig kamp på Vestlandet som venter Elverum. Muligheten til å spille final8 er til stede, men da må Elverum vinne borte mot Nærbø i cupens kvartfinale. Ofte etter gode prestasjoner i Europa har de hvitkledde variert veldig, og denne gangen har de bare en sjanse til å komme til et av sesongens høydepunkt. I søndagens kamp er det Fredrik Ruud som står på motsatt trenerbenk. Den tidligere treneren i Elverum har vært innom både Bergen og Runar før han tok over Nærbø før denne sesongen.

Andreas Horst Haugseng skal tilbake til sin tidligere hjemmearena. Midtspilleren kom til Elverum før denne sesongen, og har en lang fortid i barndomsklubben. Det blir garantert en spesiell aften for Andreas som skal møte både far, søskenbarn og mye annet familie når Elverum møter opp på parketten i Loen Arena.

I Nærbø har de en del spennende spillere. Stjernen i laget er Tord Haugseng og den rutinerte målvakten Joachim Christensen. Haugseng er en god skytter, som lager veldig mye mål, mens Christensen har stengt målet i norsk eliteserie de siste 10 årene. I tillegg har de Lars Sigve Hamre på motsatt sideback. Den venstre hendte skytteren er en spiller som har et veldig høyt toppnivå. Her må Elverum være ekstra påpasselige om de skal ha mulighet til å forsvare cupgullet fra forrige sesong.

Ute på kantene har Nærbø John Thue og Teodor Svensgård. Begge er gode i kontringsspillet, og de har utviklet seg mye de siste sesongene. I årets sesong har Thue over fem mål i snitt, noe som er veldig bra for et lag som til nå ligger på nedre halvdel. Full hall på Nærbø er også ett av de sterkeste kortene som hjemmelaget har. De har klart å skape en veldig god ramme rundt kampene.

I Elverum gjelder det å ta med seg det gode spillet fra kampen mot Kielce. Stig Tore Moen Nilsen var ute med sykdom den kampen, men både Benjamin Berg og Patrick Helland Andersson viste at de fylte tomrommet etter skytteren fra Skjervøy. I tillegg var det veldig mange flere spillere som meldte seg på. Det lover godt for fortsettelsen. Vi skal gjøre alt vi kan for at vi tar den final8-plassen. Kampen har avkast 17:30. HEIA ELVERUM!!