Onsdag tar vi imot Kielce: Sjekk ut profilene! – Elverum

Onsdag tar vi imot Kielce: Sjekk ut profilene!

Etter to flotte kamper mot Nærbø og Kielce på bortebane venter nå Kielce på hjemmebane. Ett av verdens aller beste klubblag tar turen til Terningen Arena for å måle krefter med Elverum. I det forrige oppgjøret mellom lagene vant polakkene 37-33 i en kamp der linjespiller Artsem Karalek ble den store spilleren med hele 10 mål. For Elverum var kampen en skikkelig opptur, og i den kampen viste både Benjamin Berg og Patrick Helland Andersson seg godt frem med fire mål hver. Elverums toppscorer ble Uros Borzas med seks mål totalt.

Kampen har avkast onsdag klokken 18:45 på onsdag, og det blir spennende å se den taktiske duellen mellom Talant Dujshebaev og Børge Lund. To taktisk gode trenere som kommer til å ha trekk og mottrekk for å gjøre livet surt for motstanderen. Klarer Elverum å finne samme nivå som i bortekampen mot Kielce, så kan det bli en spennende kamp.


Av profilene du bør se opp for denne kampen, så bør du ta en titt på følgende tre på hvert lag.

Elverum:

Kasper Lien

Den lynhurtige kantspilleren fra Sarpsborg har denne høsten fått prøve seg på det norske A-landslaget. Lien viste seg fra sin beste side, og har gode muligheter for å spille seg inn i bruttotroppen til mesterskapet som spilles i januar. Lien deler spilletid med Hedberg og duoen er veldig solide og pålitelige for Børge Lund og Raymond Hamar som er trenerne i Elverum.

Kassed Awad

Den svenske linjespilleren kom fra Malmø før denne sesongen. Linjespilleren som har vært litt innom det svenske landslaget er en spiller som er god i begge ender i banen. Awad har variert litt i turneringen, men på sitt beste ble han tatt ut på rundens lag. Langaas, Larsen og Awad er en viktig linjetrio for Elverum i kampen om poeng mot Kielce.

Stig Tore Moen Nilsen

Den hardtskytende og eksplosive høyrebacken har vært en av Elverums aller beste spillere i årets Champions League. Nordlendingen er inne i sin andre sesong i Elverum etter han var ute på utenlandseventyr i GOG i Danmark og Kristianstad i Sverige. Moen Nilsen må være på topp om Elverum skal kunne ta poeng fra det polske storlaget Kielce.

Kielce:

Alex Dujshebaev

Den spanske høyrebacken har en årrekke vært en av de aller beste spillerne i sin posisjon. 29åringen har masse erfaring og er en spiller som ofte trer frem i rampelyset når kampene skal avgjøres. Alex er en av to sønner som trenes av far Talant i Kielce, men akkurat den utfordringen ser de ut til å løse på beste måte. I årets sesong har bakspilleren satt 20 mål.

Szymon Sicko

Den hardtskytende venstrebakspilleren er  den mest scorede spilleren for Kielce. Polakken har et enormt toppnivå og er mye av grunnen til at Kielce kunne slippe hviterussiske Kulesh før denne sesongen. Sicko ble faktisk tidligere linket til Elverum da han skulle ut for å få erfaring i ung alder, den gangen gikk han til tysk bundesliga, men endelig får han muligheten til å spille i Terningen Arena.

Artsem Karalek.

For en spiller som Kielce har i den 26 år gamle strekspilleren Karalek. Med sin gode spilleforståelse og skuddteknikk er han en av verdens aller beste spillere i sin posisjon. Hviterusseren har lang erfaring fra Kielce, og har i tospann med Nicolas Tournat vist at Kielce er konkurransedyktig med verdens aller beste lag. Elverum må passe litt ekstra på Karalek i kampen mot det polske storlaget.

Ta med alle du kjenner på kamp! Elverum skal gi jernet for å sende polakkene hjem uten poeng denne gangen. HEIA ELVERUM!!