Hepro inn som hovedsamarbeidspartner til Elverum Håndballs satsning på rullestolhåndball – Elverum

Hepro inn som hovedsamarbeidspartner til Elverum Håndballs satsning på rullestolhåndball

Det er med stor glede vi presenterer nyheten om at Hepro går inn som hovedsamarbeidspartner til vår satsning på rullestolhåndball.

Hepro som er en stor aktør innenfor hjelpemidler og velferdsteknologi til barn, ungdom og voksne blir nå en aktiv samarbeidspartner til Elverum Håndball.

Med stor kompetanse utvikler Hepro hjelpemidler for mennesker gjennom livets alle faser.

Hovedkontoret ligger på Rognan innerst i Saltenfjorden, omringet av fjell og mektig natur. I tillegg har Hepro kontorer i Asker, Bodø, Drammen, Elverum og Trondheim. Produksjon av hjelpemidler foregår på Rognan og i Asker.

Målet er at ethvert menneske skal være aktive og trygge og det følger Hepro opp innenfor disse fire ulike områder:

  • Tekniske hjelpemidler for voksne
  • Tekniske hjelpemidler for barn
  • Velferdsteknologi
  • Komplette baderomsløsninger

Gleden over samarbeidet er stor hos begge parter

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball:

I Elverum Håndball er vi utrolig glade over å få med Hepro som samarbeidspartner, de driver i en bransje som vi tidligere ikke har hatt med som partner i klubben og områdene som Hepro jobber innenfor er med på å skape et mye bedre liv og langsiktig kvalitet for mange mennesker.

Vi har stor tru på at vi sammen skal være med og løfte rullestolhåndballen i klubben og samtidig gi verdi tilbake til Hepro gjennom vårt nettverk og positiv merkevarebygging.

Geir Tore Jakobsen, daglig leder i Hepro:

Vi er veldig stolte over å være hovedsponsor til Elverum Håndballs satsning på rullestolhåndball. Det er en flott satsning som bidrar til at rullestol ikke er en hindring for å spille håndball, være aktiv og delta i en dynamisk lagidrett. Vår visjon i Hepro er at vi skal bryte barrierer og det er akkurat det Elverum håndball gjør i denne satsningen. Vi gleder oss til å være med i det fantastiske nettverket i og rundt klubben.