Derfor er «Frivillighetens kamp» viktig – Elverum

Derfor er «Frivillighetens kamp» viktig

Onsdag 21. desember er det hjemmekamp i Terningen Arena for Elverum Håndball. Da møter vi Nærbø i kampen som kalles «Frivillighetens kamp»

Sammen med vår hovedsamarbeidspartner SpareBank 1 Østlandet inviterer Elverum Håndball alle frivillige innen kultur og idrett i Innlandet til gratis kamp! I tillegg får man et eget opplegg med landslagstrener Thorir Hergeirsson og olympisk mester Maiken Caspersen Falla i forkant av kampen.

Elverum Media har tatt en prat med daglig leder Mads Fredriksen om betydningen av denne kampen.
– Det er ingen hemmelighet at frivillighet er en av bærebjelkene i norsk idrett, og det gjelder selvfølgelig også i Elverum Håndball. Uten våre frivillige så blir det rett og slett ikke mulig å drive klubben. Derfor er det ekstremt viktig for oss å vise vår takknemlighet til alle som jobber frivillig – ikke bare i vår klubb, men generelt.

Men hvorfor gjør dere det på denne måten?
– Håndballkampene er hovedproduktet vårt, og vi ønsker å bruke hovedproduktet for å fremme frivilligheten. Det er en fantastisk anledning for oss til å vise takknemlighet, og vi legger samtidig til rette for at andre klubber, lag og organisasjoner kan sette pris på sine frivillige ved å sende de på «Frivillighetens kamp».

Hva ønsker dere å få ut av et slikt arrangement?
– Først og fremst glede. Vi ønsker å vise takknemlighet, og fortelle hvor viktige folk er for oss. Vi tror at godt gjort er bedre enn godt sagt. Nå har vi snakket masse og lenge om hvor viktig frivilligheten er, og det er på tide å gjøre noe spesifikt for å faktisk vise det. Det gjør vi nå, og drømmen er at dette kan bli en tradisjon!