Elverum klare for å møte Celje på bortebane i kveld! – Elverum

Elverum klare for å møte Celje på bortebane i kveld!

Elverum reiste ned til Slovenia på tirsdag for å forberede seg til den viktige kampen borte mot Celje. hjemmekampen vant Elverum 31-29 i en thriller av en kamp. Tobias Grøndahl ble Elverums toppscorer i den kampen med 8 mål. Dette er Elverums eneste topoenger så langt i årets Champions League, men to oppløftende kamper mot Kielce fra Polen de siste to rundene gir håp om poeng i en vanskelig bortehall, der Celje har slått Kiel tidligere i denne sesongen. Det er derfor en knalltøff oppgave som venter Elverum onsdag kveld klokken 18:45.

Celje kommer fra to strake tap stortap mot ungarske Pick Szeged, og det er nok en heltent gjeng som ønsker å sende Elverum hjem uten poeng. Laget scorer masse mål, og deres toppscorer er Aleks Vlah. Slovenieren startet sesongen forrykende og var en av hovedårsakene til at Kiel ble sendt hjem uten poeng. Med sine 54 mål til nå er han helt oppe på 2.plass på toppscorerlisten totalt. Elverums mestscorende er Uros Borzas med 37 mål.

Celje er kjent for å være litt sånn som Elverum. Landets aller største talenter kommer til klubben for å utvikle seg, og når tiden er inne så slipper Celje spillerne videre til enda større klubber. De har også tidligere vunnet Champions League, men per nå har de ikke de samme ressursene til å utfordre lag som Barcelona og Kielce over en hel sesong. Derfor har de lagt seg på denne strategien som har gitt veldig gode resultater, og som også gir resultater for landslaget.

Det er derfor duket for en veldig spennende match. Begge lag bør vinne for å ha mulighet til å gå videre. Pick Szeged ligger 4 poeng foran lagene, og det er derfor en nøkkelkamp. Vinner Elverum så har de alle muligheter til å gå videre ettersom de blant annet har igjen Szeged. Uansett utfall blir det en veldig fin og viktig erfaring for Elverum som har mistet to spillere fra stallen den siste uken. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!