Elverum gjester Fjellhammer på lørdag – Elverum

Elverum gjester Fjellhammer på lørdag

Etter det som må sies å være et tungt tap borte mot Celje, er Elverum-toget klart til å rulle videre. Denne helgen reiser gutta til Lørenskoghallen for å ta opp kampen om to poeng i hjemlig serie mot Fjellhammer. Det er flere Elverumsinger og tidligere Elverum-spillere som blir å se i grønn drakt lørdag kveld. Da sesongen startet var det også en tidligere Elverum-spiller som trente Fjellhammer, men etter at Kristian Bliznac og Fjellhammer ble enige om å skille veier, er det Tarjei Sundal som leder hjemmelaget.

Som nevnt, så finner vi flere kjenninger i dagens Fjellhammer-tropp. Jacob Moen, på lån fra Elverum, er å se i årets Fjellhammer-lag. Kanskje får vi se han i aksjon mot sine egne i morgen? I mål for Fjellhammer finner vi hele Taiga’n sin egen Vegard Bakken Øien, som meldte overgang fra Nærbø før denne sesongen. På høyrekanten hos Fjellhammer står Simen Søgaard, som spilte alle årene sine i Elverum Håndball, før han søkte nye utfordringer i 2018. Grønntrøyene sin høyreback og toppscorer har også en fortid i Elverum. Med 65 scoringer hittil denne sesongen, så skal vi ikke se bort fra at den høyreiste Alexander Mitrovic vil prøve venstreslegga lørdag ettermiddag. Det er også verdt å legge merke til midtbacken Mirko Vincentijevic, samt linjespiller, Kasper Syversen.

Hjemmelaget føler nok at de kan hamle opp med de beste lagene i serien. De har i år slått Runar Sandefjord på hjemmebane, mye takket være åtte scoringer av Alexander Mitrovic. Forrige serierunde hadde Fjellhammer to poeng i lomma mot topplaget Drammen, men Sindre Aho og Drammen stjal med seg ett poeng i sluttsekundene i Drammenshallen.

I det motsatte oppgjøret i Terningen Arena i høst, endte det med seier 30-25 til Elverum, etter at de svarte og hvite virkelig slet med å finne ut av Fjellhammer-laget. Etter en sterk sluttspurt klarte Elverum å beholde de to poengene i Elverum. Blir det like jevnt i Lørenskoghallen på lørdag? Kampstart er 15.00. Om du ikke har mulighet til å være i hallen, så vises kampen på TV2 Play. HEIA ELVERUM!