Trenerteamet -Før avkast mot Szeged – Elverum

Trenerteamet -Før avkast mot Szeged

Sesongens Champions League startet tøft for vår del, det var tydelig at vi ikke holdt samme nivå som motstanderne våre og vi tapte kampene ganske klart. Sakte men sikkert har vi utviklet oss, brukt neste kamp som rettesnor for om vi er på rett vei og justert oss. Vi føler vi etter hvert har tatt nivået og inn i kamp 10 i årets Champions League kan vi se at laget har utviklet seg gjennom høsten. Dette
er viktig for å kunne gå inn i kampene med håp om poeng, men det er ekstra viktig for å stabilisere prestasjonene våre i de nasjonale kampene vi spiller mellom kampene i Champions League.

Det er 5 kamper igjen i gruppespillet og dagens kamp er det mange vil kalle litt ekstra viktig. Ønsker vi en realistisk mulighet til å gå videre fra gruppespillet så er dette en kamp vi trenger poeng, ellers er
faren stor for at det er for langt opp.

Szeged har blitt laget vi må vippe utenfor hvis vi skal gå videre, de har hatt en litt trøblete høst med en del skader. I en gruppe med 6 lag som alle er kandidater til Final 4 så er det små marginer og Szeged har ikke hatt de marginene på sin side.

Laget er likevel av ypperste klasse, og de er like gode når de treffer dagen som de beste.

For vår del handler det om å slå nedenfra, være offensive og fortsette å utvikle oss. Hvis vi kan ta steg videre fra de forrige kampene så vet vi at vi kan komme i posisjon til å kjempe om poengene. Klarer vi å gjøre det til en jevn kamp så ha Szeged mer å tape en oss og vi skal være skarpe i avslutningen av matchen. Vi gleder oss til å måle krefter med de, vi gleder oss til å se om vi har nærmet oss siden sist.

Publikum er ekstremt viktig i kamper som i dag. Skal vi klare å hente hjem poengene så trenger vi at Terningen Arena viser seg fra sin beste og mest høylytte side. Vi trenger at du heier, buer, skriker og kjefter. Vi trenger at engasjementet til laget, klubben og byen synes. Vi trenger at du hjelper oss med å få dette til.

God kamp
Børge og Raymond