I kveld braker det løs hjemme mot Szeged! – Elverum

I kveld braker det løs hjemme mot Szeged!

I kveld er det nok et storlag som kommer til Terningen Arena for å kjempe om to poeng. Pick Szeged fra Ungarn står på motsatt banehalvdel. Kampen har avkast 18:45 i Terningen arena, og det blir en ekstrem viktig kamp for å ta to poeng i kampen om avansement. Szeged har 6 poeng i årets sesong, og de også er avhengig av en seier om de ikke skal bli spist av Elverum eller Celje i kampen om den siste kampen.

I kveldens kamp er det noen kjente profiler hos ungarerne som du kan lese opp under her.

Alexander Blonz

Den tidligere Elverum spilleren er inne i sitt andre og trolig sitt siste år i ungarske Pick Szeged. Blonz er en meget god kantspiller som har lidd litt av at Szeged velger å spille med en kantspiller som kan stå toer bakover, og da har det ikke blitt like mye spilletid som forventet på supertalentet. Stavangergutten har satt 11 mål i årets sesong, deriblant fire mot Elverum i kampen som Szeged vant komfortabelt med sju mål.

Kent Robin Tønnesen

Den hardtskytende høyre bakspilleren har vært proff i veldig mange år, i blant annet Veszprem og Fuchse Berlin. Nå er han inne i sin andre sesong hos laget som i mange år har vært annenfiolin i Ungarn. Tønnesen er en etablert landslagsspiller som tidligere var en av nøkkelspillere hos Haslum som i mange år kjempet mot Elverum om titlene for ca 10 år siden. Kent Robin er også bror av tidligere Elverum spiller André Tønnesen.

Bence Banhidi.

Det ungarske beistet av en linjespiller er sett på som en av verdens aller beste spillere i sin posisjon. Med sine 195 cm er han fysisk rustet til å vinne alle dueller mot forsvarsspillerne til Elverum. Banhidi har slitt litt med skader denne sesongen, men 61 mål i forrige sesong vitner om en spiller som er veldig målfarlig. Elverum må stoppe denne mannen om det skal bli poeng på Børge Lund sine gutter.

Tre profiler Elverum:

Tobias Grøndahl

Elverums mest profilerte spiller er den lille magikeren på midten. Grøndahl tok Champions League med storm forrige sesong, noe som har gjort at han blir passet enda litt bedre på i denne sesongen. Tobias gjorde det så godt at han har fått prøve seg litt på det norske landslaget, og det blir spennende å se om han klarer å kjempe seg inn i VM troppen til Jonas Wille. Stortalentet på 21 år er ett av de aller største talentene vi har i Norge.

Sindre Heldal

Bergenseren har vært sikkerheten selv på kanten for Elverum. Heldal har en imponerende høy skuddprosent, og er alltid stabilt god i spillet sitt. Det har resultert at han har fått sjansen på landslaget foran spillere som Blonz og August Pedersen som spiller i Flensburg. Heldal er inne i sin andre sesong i Elverum, og han signerte ny kontrakt med klubben tidligere i år. Kantspilleren har laget 19 mål til nå i årets sesong.

Emil Imsgard.

Målvakten til Elverum har vist et utrolig høyt toppnivå denne sesongen. Etter veldig mange år som annenfiolin har Imsgard de siste to sesongene tatt over tronen som førstemålvakt i klubben som har gode tradisjoner med målvakter i toppklasse. Imsgard er trolig en av de aller beste som har stått i buret, og med hjelp av Mats Olsson så har den høyreiste målvakten tatt steg som har gjort at han er inne i landslagsdiskusjonen til Norge. Imsgard har spilt i klubben siden han var 15 år og er en av bærebjelkene i laget skal gjøre alt de kan for å ta to poeng mot Pick Szeged.

Kampen har avkast 18:45 og den er best å følge i hall! Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!