Runar Sandefjord gjester Terningen Arena lørdag – Elverum

Runar Sandefjord gjester Terningen Arena lørdag

Etter to poeng borte mot Fjellhammer for en uke siden, og en sterk prestasjon i Champions League mot Pick Szeged, er det duket for den 3. kampen på en uke. Denne gangen er det Christoffer Rambo og Runar Sandefjord som kommer på besøk i Terningen Arena.

Leif Gautestad sine menn kommer fra en oppskriftsmessig seier borte mot Kristiansand på onsdag, hvor resultatet ble 21-29 til Runar. Der var det venstreback Martin Lindell som stakk av som toppscorer. Han kan være verdt å få øynene opp for lørdag kveld. Den tidligere ØIF-spilleren har vist seg å være en viktig brikke i dette Runar-laget, sammen med resten av bakspillerrekka.

Man kan regne med at bortelagets toppscorer møter opp med fulladet venstreslegge, og at Christoffer Rambo ikke vil gi fra seg gratis poeng på sin tidligere hjemmebane. Den høyreiste lysluggen har gjort det for vane å være i toppen av toppscorertabellen i Norge. Denne sesongen har han dunket inn 86 mål på 13 kamper, noe som gir et fint snitt på 6,6 mål per kamp. Tobias Rivesjö får jobben imellom de to skytterne til gutta fra hvalfangerbyen.

 På lørdag får vi også en gjensyn med en som er glad i å kjempe mot Elverum: Per Kenny Ekman. En vinnerskalle som elsker å tøffe dueller og høy temperatur. Elverum-supportere husker nok alle bataljene mellom ØIF Arendal og Elverum, hvor Ekman ofte spilte en hovedrolle.

Sist lagene møttes var i Runarhallen for kun en drøy måned siden. Den gangen endte det med seier 32-38 til Elverum, etter at Tobias Grøndahl og Sindre Heldal scoret seks mål hver. Så gjelder det å se om Patrick Helland Anderson og Elverum kan bygge videre på den fine matchen mot Pick Szeged i midtuka.

Kampstart er 18.15. Vi sees i Terningen Arena!

HEIA ELVERUM!