Elverumsing debuterer for Elverum i kveldens kamp mot Nærbø! – Elverum

Elverumsing debuterer for Elverum i kveldens kamp mot Nærbø!

Når Elverum går på banen mot Nærbø i kveld er det uten Sindre Heldal som er ute med sykdom, inn for han kommer en lokal debutant, Eirik Soløst får sin debut på A-laget i kveld!

Erik har vist gode tendenser over tid og er allerede blitt belønnet med uttak til norges U-landslag (LM04), med Heldals forfall åpner deg seg nye muligheter for unggutten som har gått gradene i klubben!

Raymond og Børge har nå satt han opp på kamprapporten for kveldens viktige kamp mot et sterkt Nærbø. Det er dermed en krevende match den 17 årige Hanstad-gutten nå skal debutere i!

«Det blir skikkelig morsomt å få være med på en eliteseriekamp, i alle fall her i Elverum. Det er alltid morsomt å få muligheten til å vise seg frem. Det er også veldig fint å få mer erfaring og få et innblikk på hvordan ting fungerer. Det er jo selvsagt noe jeg har drømt om lenge!», sier Soløst til ehh.no før han går i ilden mot Nærbø!

Kampstart er kl 19:00 i Terningen Arena, og vil du få med deg om Eirik kan bidra til å sikre poengene i årets siste seriekamp er det bare å sette kurs mot hallen!

Heia Elverum og lykke til Eirik!