Elverum Håndballs B2B nettverk vokser – Elverum

Elverum Håndballs B2B nettverk vokser

Elverum håndballs B2B nettverk vokser for hver måned som går og med de seneste to tilskuddene er vi nå oppe i 146 medlemsbedrifter.

Siden høsten 2012 har Elverum Håndballs nettverk vokst fra 63 medlemsbedrifter til dagens 146, legger du til samarbeidspartnere som er under nettverksnivå så er vi nå over 250 samarbeidspartnere som er med og bygger Elverum Håndball.

Med de to siste tilskuddene i nettverket så nærmer vi oss den milepæl vi satte oss for to år siden å nå 150 medlemsbedrifter i løpet av sesongen 2022-2023. 

Circle K Elverum/Hernes og Guru Utvikling er våre to nye medlemmer og vi hilser de hjertelig velkommen. Begge to er svært motiverte for å gå inn og tilføre klubbens nettverk sin kompetanse og framfor alt bidra til at det gjøres enda mer business mellom våre partnere.

Akkurat det siste er noe vi merker vokser for hvert nettverkstreff vi gjennomfører, våre partnere blir mer og mer bevist på hvordan et samarbeid med Elverum Håndball skal benyttes og hva som skaper verdi både for den egne bedriften, men desto viktigere hvordan man kan bidra til å gi verdi til de andre partnerne i nettverket.

I dagene har også vår reisepartner Bennett forlenget sitt samarbeid med klubben, noe vi er utrolig glade over da vi har super service fra Merethe og gjengen med alt av bookinger. Logistikk, plassvalg på fly, etc.

Både spillere og ledere er utrolig fornøyde med den hjelp vi får rundt våre Europareiser.

Nå tar vi en kort juleferie før vi går på med doble nettverkstreffer i januar, supporterkveld den 17.januar og full opplading til omstarten i Arendal i starten på februar.

Aktivitetsnivået er høyt og vi skal fortsette å bygge en klubb som samler mennesker og skaper verdi for vår region.

#sammenforelverum