Vinneren i er du neste Børge Lund er kåret – Elverum

Vinneren i er du neste Børge Lund er kåret

Gjennom høsten har vi sammen med Veksthuset Personal gjennomført en konkurranse hvor vi har søkt etter unge talentfulle trenere som har en drøm om å bli neste Børge Lund.

Vi fikk inn mange spennende nominasjoner fra hele Norge, men også fra Sverige, Island og Danmark. Etter nomineringsperioden ble det gjennomført en periode med avstemning hvor de fem med flest stemmer gikk videre til finaleheatet.

I siste runde ble det gjennomført intervjuer og prosess med Veksthuset Personal hvor vi nå har kåret en vinner.

Her var det flere gode kandidater, men til sist har vi funnet vinneren i:

Henning Askland Tveitdal:

22 år, fra Arendal, nominert av sin far, jobber på skole, har akkurat startet på trener 3 utdanning, der han er yngstemann.

Henning er en ung mann med stort engasjement for håndballen, er i dag lagleder og spillerutvikler for J14 og J16 i Arendal.

Han jobber med videoanalyse for Runar (elite).

Beskriver seg selv som engasjert, utadvendt, en person som er god til å skape engasjement, og skaper gode relasjoner til ungdom.

Forventninger til en helg i Elverum:

Se og lære hvordan de jobber fra yngres, opp til rekrutt og elitelaget. Han har stor respekt for Børge og Raymond, og vil med stor interesse få med seg lærdom fra helgen.

Favoritter på Elverum: Tobias og Emil

Henning om 5 år: Trener på toppnivå i Norge og/eller jobber på en idrettshøyskole.

Vi takker alle som nominerte trenere til konkurransen og alle som har vist engasjement i avstemningsperioden. Vi gleder oss til å få Henning på besøk i Elverum og håper at oppholdet skal bli et minne for livet.