Vi oppsummerer 2022 fra A-Å! – Elverum

Vi oppsummerer 2022 fra A-Å!

A – alle gutta. En stor takk til spillerne som hver dag skaper glede for oss på tribunen. Guttene er gode ambassadører for både klubb og by.

B – Bringserien. Elverum har gode guttelag som hevder seg på høyt nasjonalt nivå i både Bringserien og Lerøyserien. Dette er landsserier for 16.- og 18.åringene i klubben.

C- Champions League: Igjen så spilte guttene i den gjeveste turneringen i Europa, og Elverum gikk videre for første gang. PSG ble dessverre for sterke i åttendelsfinalen.

D – Dommerne: Takk til alle dommere der ute. Uten dere, ingen kamp. Dere gjør en veldig god jobb!

E – Eric Johansson. For en håndballspiller som Elverum hentet fra GUIF. Svensken ble bare en sesong før han gikk videre til storklubben THW Kiel. Ett av verdens aller største talenter, som virkelig tok steg i Elverum.

F- Fysio. Elverums fysiske apperatet rundt laget er sjeldent omtalt, men den jobben som legges ned er verdensklasse. I tillegg har de Thorsteinn Sigurjonsson som gjør en fantastisk jobb med fysisk trening.

G – Gull: tre av tre titler ble det i 2022. Serie, cup og sluttspillet endte i Elverum. En historisk god sesong av Elverum.

H – Hamar: Ikke byen, men mannen. Raymond Hamar er kanskje den aller viktigste sportslige faktoren for at Elverum er der de er i dag. Ikke bare er han assistenttreneren til Børge Lund, men han har også en veldig viktig rolle i spillerutviklingen til hver enkelt spiller.

I – Identitet: Vi ønsker å være en klubb for alle. En klubb alle kan identifisere seg med. Ja, en #klubbforlivet.

J – Julen. Veldig rart med en jul uten cupfinaler i Oslo Spektrum, men vi har veldig tro på det nye konseptet med Final8, selv om det ikke er den beste datoen for oss.

K – Kolstad. 14 av 14 seire i årets sesong er veldig imponerende av trønderne som hentet fem landslagsspillere før denne sesongen. Serien er nok avgjort, men det viktigste er fortsatt igjen å spille om.

L – Lund. Treneren vår. For en mann og for en trener. Vunnet alle titler i Norge med Elverum, og er med på å utvikle spillere til å ta det neste steget i Europa. Børge Lund er en stjerne Coach!

M – Motgang. Det har vært en tøff sesong i Champions League. Vi havnet i kanskje den tøffeste puljen som har vært i turneringen, men vi har gjort noen gode kamper og tatt to poeng til nå.

N – Nedrykk. I årets sesong er det ingen lag som rykker direkte ned. Mon tro de jubler litt ekstra i Haslum på grunn av det?

O – Oppmennene: Gutta som bidrar til at laget har de beste forutsetningene for å prestere på både hjemmekamper og på bortekampene. Jobben de gjør er utrolig viktig. Takk.

P – Profesjonalitet: Kanskje nøkkelen til at Elverum har vunnet det man kan vinne i Norge. Med det bredeste og beste støtteapparatet rundt gutta viser det seg at dette gjenspeiler seg på banen.

Q – qualified: denne sesongen var vi kvalifisert til å spille Champions League. Vi håper at vi får samme muligheten neste år, men da må vi vinne sluttspillet.

R – redd: Det er et ord som ikke finnes i Patrick Helland Anderssons ordbok. Unggutten har vært veldig god etter han fikk tillit av Børge Lund i slutten av 2022.

S – Serien. At det ble endring i seriespillet midt i sesong sier vel egentlig sitt…

T – Terningen Arena. Den fine arenaen vår som byr på Norges beste håndballarrangement gang på gang. Ta turen for å se Elverum spille.

U – Utvikling: Vil du utvikle deg som håndballspiller så er Elverum klubben for deg.

V- Vingene: de ytterste spillerne på banen er fra gammelt av kalt vinger. For en kvartett vi har der med fire veldig gode spillere som er tett opp mot eller inne på sine respektive landslag.

W – Wille: Det ble ny landslagstrener da vår tidligere trener Christian Berge tok over Kolstad. Dermed ble assistenten hans, Jonas Wille den nye norske landslagssjefen.

X – X-faktor: Vår eminente midtspiller Tobias Grøndahl har en x-faktor i spillet sitt som få andre i Norge har. Nå er han også klar for VM i Sverige og Polen for Norge.

Y – Yngres: Vi har en veldig stor og god yngres avdeling i Elverum håndball. Takk til alle frivillige trenere og oppmenn som gjør det mulig for at alle barn og unge i Elverum kan spille håndball.

Z – zzz. Spesielt kampen borte mot Halden var til å sovne av. Et Elverum som ble utspilt av et godt lag fra Halden. Ikke gøy for oss som er glad i Elverum håndball.

Æ – Ære. Det skal være en ære hver gang man får lov til å ta på seg den hvite drakta med den flotte logoen til Elverum håndball

Ø- Østlendingen. I vår lokale avis kan du lese de aller fleste artikler om laget. De gjør en fantastisk jobb.

Å – Året. Endelig en sesong som er tilnærmet normal. Vi håper pandemien har lagt seg for godt, og at vi kan fokusere på å få folk tilbake i hallen igjen.

/Lasse Lundby