Elverum inviterte til supporterfest og delte store nyheter! – Elverum

Elverum inviterte til supporterfest og delte store nyheter!

Tirsdag kveld var det duket for supporterkveld på Central Scene og omlag 200 Elverumssupportere var på plass for å høre mer om klubbens arbeid, fra Nils Kristan Myhre og Børge Lund!

Det ble en begivenhetsrik kveld for de fremmøtte som fikk gode nyheter og svar på sine spørsmål, Deriblant lanserte Nils Kristian Myhre flere signeringer for kommende sesong fra Scenen på Central Scene!

Deretter var det klart for storskjem, hvor Norge møtte Nederland til siste kamp i VMs innledende runde!

Disse signeringene for kommende sesong ble annonsert tirsdag kveld!

Theodor Uliana Starck

Den 18 år gamle svenske strekspilleren Theodor Uliana Starck har signert en kontrakt med Elverum som strekker seg fram til 2027. Han spiller til daglig i AIK Handboll i Sverige og er ansett som et framtidig stortalent. Han har allerede ikledd seg den svenske landslagsdrakten, hvor han i sommer var med å tok mesterskapssølv med ungdomslandslaget!

Robin Paulsen Haug

Robin Haug er neppe et ukjent bland for håndballinterreserte, med 4 sesonger i den danske storklubben Skjern vender nordmannen nå nesa hjemover og har skrevet en kontrakt til 2024 med Elverum. Målvakten har også vært innom Malmø og har sikret seg både EHF Cup og EHF Europa League-erfaring. Han har flere landskamper bak seg på yngre landslag og kom med i All Star teamet under Junior EM i 2018, han var også i troppen når Norge spile mot Belarus i EM-kvaliken i januar 2021. Før VM sto han også i den norske bruttotroppen sammen med Emil Kheri Imsgard.

Antonio Serradilla Cuenca

Den spanske venstrebacken Antonio Serradilla Cuenca har signert en kontrakt med Elverum til 2025. Den spanske 24-åringen fra Sevilla ruver 198cm over parketten og spiller til daglig i BM Logrono La Rioja, en klubb Elverum har erfaring med å møte i EHF Champions League. Antonio har de to siste sesongene spilt i EHF European League og hadde sitt første innhopp på det spanske landslaget i 2019 mot Sverige, og sto i bruttotroppen til Spania inn mot det pågående VM!

Sindre Heldal

Sindre Heldal forlenger med Elverum til 2025! Venstrevingen har levert klassehåndball for Elverum de siste sesongene, og har vært et hett navn i landslagsdoskusjonen. Med 63 scoringer i EHF Champions League forrige sesong og 23 så langt denne sesongen har han vist internasjonal klasse! Nå forlenger bergenseren med Elverum og det venter mer magi i årene som kommer!

Christopher «Totte» Hedberg

På høyrevingen har vi også fått en kontraktsforlenging med Christopher Hedberg som strekker seg til 2025! 30 åringen fra Skövde legger ned hardt arbeid i hver en økt og viser stor evne til å score fra umulige vinkler fra vingen! Med 30 mål i den norske serien og 15 i EHF Champions League har han sammen med Kasper Lien gjort en sterk innsats på høyrevingen!

Vi ønsker nye og gamle spillere velkommen med videre på reisen, og takker for fantastisk stemning og fullt hus på vår supporterkveld!