Elverum starter vårsesongen mot ØIF Arendal torsdag! – Elverum

Elverum starter vårsesongen mot ØIF Arendal torsdag!

En lang måned uten håndballkamper for Elverums håndballherrer er over, og endelig er det klart for kamp igjen. Februar starter på beste vis med en ordentlig «rysare» mot ØIF Arendal. Sørlendingen slo oss i høst i egen hall, men denne gangen skal gjengen fra Elverum jobbe for revansje i Sør-Amfi.

Hos vertene som trenes av Heine Jensen har det variert litt denne høsten. Toppnivået er enormt, men bunnivået har vært tilsvarende lavt. Begge lag har variert mer enn vanlig, men begge lag ønsker å levere en enda sterkere vårsesong. Før kampen ligger Arendal på en 7.plass med 13 poeng på sine fjorten kamper. Elverum ligger på 3.plass med 20 poeng. Elverum er avhengig av en seier for å kjempe sølv eller gull, mens Arendal med seier vil de være på 2.plass.

Hos Arendal er det en del skader om dagen. Magnus Søndenå har vært skadet en stund, men det er usikkert om den tidligere Haslumspilleren er tilbake igjen til denne kampen. På hjemmesiden til Arendal skriver de at både Mario Matic og Mathias Larsson ikke er klare til kamp. Det er to tunge forfall for vertene.

Den gode høyrekanten Sander Simonsen er klar for dyst, og han har kanskje vært den beste spilleren til ØIF i år. Med 63 mål er han også toppscorer for laget som ble nummer to i fjorårets sluttspill. På motsatt side er Olaf Hofstad også en målfarlig spiller. Venstrekanten har vært meget god etter han tok over stafettpinnen etter André Lindboe i ØIF Arendal.

Av andre spillere Elverum må passe litt ekstra på er Jørg William Fiala og kanskje linjespiller Aksel Strupstad. Begge er spillere med forholdsvis lang erfaring med tette og jevne kamper mot Elverum, og også spillere som vet hva som skal til. FIala har vært god i hele år, mens Strupstad har variert mer enn hva han håpet på etter overgangen fra BSK.

For Elverum er det mange spillere som har veldig lyst til å vise seg frem. Tiden fremover blir enormt spennende med muligheter for gode kamper på mange ulike arenaer. Tilbake etter VM er både Grøndahl og Brozas, og vi håper at den erfaringen skal hjelpe laget til å ta enda et nivå. Kampen har avkast 18:15 i Sør-Amfi. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!