Tobias Grøndahl er tilbake og klar for resten av sesongen! – Elverum

Tobias Grøndahl er tilbake og klar for resten av sesongen!

I tillegg til Uros Borzas som representerte Serbia, hadde Elverum to spillere i den norske landslagstroppen, Tobias Grøndahl og Emil Kheri Imsgard som tredje keeper. Elverum media har selvfølgelig tatt en prat med Tobias Grøndahl om hvordan VM var og sesongen videre.

Tobias Grøndahl noterte seg for 8 mål på 13 skudd, og var, som vi ofte har sett før, sikker som banken fra straffemerket hvor han satt de 2 sjansene han fikk. Han hadde 2 assist gjennom mesterskapet, og en utvisning.

Foto: Veronika S.Larsen

Tobias – Hvordan var det å spille i VM?
Det var helt magisk! En fantastisk opplevelse å kunne representere Norge i et VM. Jeg har kost meg masse, og vært en del av en utrolig fin gruppe mennesker som ønsker hverandre det beste. Vi skulle selvfølgelig kommet lengre, og vært med å kjempe om medaljene, men det får vi kjempe om neste gang.
Hvordan var det å spille mot Uroš når Norge møtte Serbia?
Det var gøy å mæte Uroš. Alltid spesielt å møte de man spiller på lag med i klubb. Men akkurat der og da var vi motstandere, så det måtte man nesten glemme en liten time.
Nå er det jo kun noen få dager igjen til seriespillet tar seg opp, hva tenker du om de kampene som kommer?
Jeg gleder meg veldig til å komme i gang igjen med Elverum. Har masse motivasjon til å avslutte siste del av sesongen på best mulig vis. Det blir mange kamper å spille, men det er jo det som er morsomt! Håper også Elverumspublikumet og Taigan er like klare som oss for andre halvdel av sesongen 🖤🤍

Allerede i kveld er sesongen i gang igjen når Elverum besøker ØIF Arendal i Arendal. Kampen kan du se på Tv2 Sport2 fra 18:10.