Utrolig comeback når Elverum slo ØIF Arendal! – Elverum

Utrolig comeback når Elverum slo ØIF Arendal!

Arendal-Elverum 31-32 (17-12)

Elverum fikk en drømmestart på oppgjøret mot et skadeskutt Arendal. De hvitkledde gikk raskt opp i en 3-0 ledelse, og det tok nesten 8 minutter før Arendal klarte å gjøre sitt første mål i kampen. Bortelaget ledet også 4-2 i Sør-Amfi, men etter dette våknet for alvor hjemmelaget. Arendal kom mer og mer med i kampen, og etter 11 minutter var lagene like langt etter at Elverum hadde bommet en del gode sjanser.

Arendal ledet 6-5 etter 13 minutter. Da hadde danske Frederik Børm satt ballen sikkert i mål bak Simon Mizera som fikk tillit fra start i Elverum. Arendal fortsatt å kjøre på, og etter 19 minutter så ledet de 11-7. Elverum var inne i en ordentlig tung periode av kampen, noe som de svarte og rød fra Sørlandet utnyttet til det fulle.

Ivan Eres fortsatte det gode spillet mot Elverum. Børge Lund måtte ta en timeout da Arendal ledet med hele sju mål. 15-8 ledet hjemmelaget. Etter dette var Elverum litt bedre inn mot pause. Elverum tok igjen tre mål, men det var Aksel Strupstad som satte omgangens siste scoring. Arendal gikk til pause med 17-12 over Elverum.

Elverum fikk en passe god start på 2.omgang, og spiste tidlig inn to mål. Etter 6 minutter av omgangen var hjemmelaget foran 19-16, men etter dette satte de også to kjappe mål, sånn at lagene var på samme utgangspunkt som til pause. Elverum hadde trua på det også i den neste perioden. Emil Imsgard bidro med en strafferedning og for første gang på lenge hadde Elverum en god mulig til å bare være to mål bak. Daniel Blomgren gjorde en god 2.omgang og det var nettopp han som reduserte til 21-19, men da var den danske veteranen Lars Jakobsen fremme med sin gode skuddarm. Den pensjonerte dansken leverte virkelig varene for ØIF Arendal denne kvelden.

En annen spiller som gjorde en god kamp, var William Fiala. Bakspilleren hadde tosifret antall mål i kampen og han var sterk bidragsyter til at vertene ledet 24-21 etter 44 minutter av kampen. Arendal økte også til fire måls ledelse i denne perioden, men Benjamin Berg sørget for at Elverum var på skuddhold. Men nok en dårlig periode fra hjemmelaget sørget for at Arendal ledet med 5 mål da det var igjen 10 minutter av kampen. Stillingen på dette tidspunktet var 29-24.

De siste ti minuttene så viste Elverum virkelig hva som bor i de. Josip Vidovic gjorde en meget god figur fremme i 5-1 forsvarer, Simon Mizera kom inn og leverte noen gode redeninger og Tobias Grøndahl og Kasper Lien bidro sterkt til at Elverum vant med sine viktige mål. I denne periode spiste de sakte men sikkert inn de nødvendige målene. 6 minutter før slutt ledet Arendal med to mål, mens fire minutter før slutt så var stillingen 29-28 til hjemmelaget. Arendal satte en scoring, og da trodde de fleste at seieren var i fare for de hvitkledde. Men Kasper Lien satte to scoringer og da var stillingen 30-30 med to minutter igjen. Arendal tok en timeout og 7 mot 6 spillet deres var perfekt. Fiala banket inn en scoring, og da trodde de fleste at Arendal skulle ta det. Men to straffescoringer av Grøndahl sørget for at Elverum kunne juble for to poeng. Det siste straffemålet kom i det aller siste sekundet av kampen, og dermed kunne Elverum juble for to poeng i en ordentlig slite kamp.

Benjamin Berg gjorde en veldig god kamp, og ble også toppscorer for Elverum med 6 mål.

Takk til alle som fulgte oss! To poeng smaker ordentlig deilig når de vinnes på denne måten!