Årets kollega 2022 – Elverum

Årets kollega 2022

Elverum Håndball skal sammen med Veksthuset Personal kåre “Årets Kollega 2022”.

Vi gjennomfører denne kampanjen da Veksthuset Personal har stort fokus på forbedret arbeidsmiljø, en smidigere arbeidshverdag, økt trivsel og lavere turnover. Det er derfor naturlig å fremme de fantastiske menneskene som bidrar til nettopp dette!

Vi har alle en kollega som gjør det lille ekstra enten for enkeltpersoner, eller for arbeidsmiljøet som helhet. Årets kollega kan være en som viser ekstra omsorg og lytter til sine kollegaer på arbeidsplassen, eller det kan være den personen som alltid har ekstra kapasitet og bistår med arbeidsoppgaver der det er behov. Det kan være «gladlaksen» som til enhver tid møter deg med et smil og påvirker arbeidsmiljøet i positiv forstand. Eller det kan være kollegaen som viser gode holdninger i møtet med andre kollegaer og ledelse. Felles for de alle er at de bidrar til en smidigere arbeidshverdag, økt trivsel på arbeidsplassen og forbedret arbeidsmiljø.

Gode kollegaer og lagspillere er viktig for å ha et godt og omgjengelig arbeidsmiljø, og i en virksomhet er man avhengige av hverandre for å levere kvalitet på produkter eller tjenester.

Den gode kollegaen fortjener både heder og ære. Har du en kollega som på nåværende eller tidligere arbeidsplass har gjort det lille ekstra?

Da ønsker vi at du nominerer han eller henne til Årets kollega 2022 for å vise at du setter ekstra stor pris på dem! 

Vinneren av Årets kollega 2022 mottar et reisegavekort på 10 000kr! Den som nominerer, mottar selvsagt også en premie som innehar en verdi av 2 500kr på Sport 1!

Nominer her: https://bit.ly/3JyGYhs