Barnas kamp 2023! – Elverum

Barnas kamp 2023!

På søndag er det klart for første hjemmekamp etter VM pausen og Kristiansand Topphåndball står for tur! Denne kampen er også det vi kaller barnas kamp, hvor aktivitetene i fanzone før og etter kamp er rettet mot barn, og alle våre lag fra Yngres avdeling blir presentert på banen i pausen.

Kampens kampsponsor er Trysil Skistar, som tar med både maskoten Valle og en snowboard simulator som alle kan få prøve! Simulatoren kommer til å være innendørs, så man trenger ikke kle seg etter forholdene.

Etter kampen vil det bli arrangert barnas pressekonferanse med profiler fra Elverumstroppen, og spillerne vil stille opp for bilder og autografer i fanzone til alle som måtte ønske.

Det er solgt over 1800 billetter til kampen. Har du enda ikke sikret deg billett?

Det kan kjøpes i vår app eller ved å klikke på bildet under! Flere av feltene er allerede utsolgt, så vi kommer til å sette opp ståtribunen. Det er første gang den har vært i bruk siden 30-30 kampen mot PSG i fjor.

Håper vi ser deg i Terningen Arena på søndag, vi gleder oss!