Til Spania for å jakte CL-poeng! – Elverum

Til Spania for å jakte CL-poeng!

Etter to strake seire i den hjemlige ligaen blir det fort en tøff oppgave som venter Elverums håndballhelter. Barcelona i mektige Palau Blaugrana er kanskje verdens tøffeste oppgave. Barcelona har som vane med å vinne i egen hall, og Elverum har allerede prøvd seg noen ganger her, uten hell. Denne gangen håper de svarte og hvite å stå for en håndballbragd. Elverum har gjort noen gode matcher i Europa, men til nå har de en seier i årets Champions League.

Barcelona leder gruppe B etter 10 kamper spilt. Med 9 seire og en uavgjort så har de tatt 19 poeng så langt. Laget spilte uavgjort mot Kiel borte, men har ikke snublet en eneste gang uten det. Selv med en veldig god seiersrekke er de kun poenget foran Kielce. Derfor er dette en kamp som spanjolene må vinne for å holde seg på topp på tabellen. Elverum bør også ha poeng om de skal kjempe om å gå videre i årets Champions League.

Hos Katalanerne er det en rekke verdensklassespillere som spiller. Den største stjernen er Dika Mem. Franskmannen har en enorm fysikk og blir ofte nevnt som en av verdens aller beste spillere. Mem spiller høyre bakspillere og er en spiller som kan vinne kamper helt på egenhånd. Ved si side har har han Alexei Gomez og Blaz Janc. To høyrekanter som er utrolig gode. Gomez er kanskje den beste i verden med sitt hurtige tempo og lekne håndledd.

I målet har de landslagets mareritt fra VM. Gonzalo Perez de Vargas Moreno er en vanvittig god målvakt til tross for han ikke er like høy som de fleste målvakter. Makker Emil Nielsen utfyller De Vargas på en god måte, og Elverum må være utrolig gode i avslutningsøyeblikket for å matche spanjolene denne kampen som venter på torsdag klokken 20:45. Av andre spillere Elverum må se opp for så kunne man ha nevnt hele laget. Thiago Petrus er en veldig god forsvarsspiller, mens Ludovic Fabregas er en linjespiller som har vunnet alt han kan vinne i håndballen. Svenske Hampus Wanne imponerer ute på venstrekanten med sitt enorme tempo og iskalde hode.

I Elverum så må de opp noen hakk denne kampen. To seire mot Sandnes og Arendal er bra, men de må nok levere tidenes beste kamp om det skal være mulig å hamle opp med selveste Barcelona. Laget er skadefri og de er en gjeng med selvtillit som setter seg på flyet til Spania. Kampen har avkast 20:45, og vi går for to poeng. HEIA ELVERUM!