God 2.omgang, ikke nok mot Barcelona – Elverum

God 2.omgang, ikke nok mot Barcelona

Barcelona-Elverum 40-30 (19-12)

Elverum fikk en veldig god start på kampen de første fem minuttene. Stillingen var 2-2 og Elverum hadde muligheten til å ta ledelsen 3-2. Men når man ikke setter 100%sjanser mot verdens beste klubblag så blir man straffet hardt. Allerede etter 8 minutter ledet hjemmelaget 5-2 etter at Dika Mem tricket inn en scoring etter 8 minutter. 12 minutter ut i oppgjøret hadde spanjolene dratt ytterligere fra. Hampus Wanna var «on fire» og hadde satt fire mål på Emil Imsgard i målet til Elverum.

6 mot 6 mot Barcelona er vanskelig så derfor prøve Elverum å spille litt 7 mot 6 i Palau Blaugrana. De hvite lykkes ganske godt med dette spillet. Daniel Blomgren satt inn sin tredje scoring i kampen da han reduserte til 9-5. Ungguttene Tobias Grøndahl og Patrick Helland Andersson satt hver sin ball etter rundt 15 minutter av kampen, og da hadde Elverum spist seg innpå til kun tre mål bak på stillingen 10-7. Men dessverre så ville danske Emil Nielsen det annerledes. Med 2 100%-redninger sørget han for at utespillerne hadde gode muligheter til å øke. Spanjolene gikk rett opp i 13-7.

Simon Mizera kom inn i målet til Elverum, og den tsjekkiske målvakten hadde noen gode redninger og en strafferedning etter 27 minutter. Barcelona var også det førende laget i denne perioden av kampen. Pauseresultatet var 19-12 etter at Andersson satte omgangens siste scoring for Elverum.

Elverum kom helt greit i gang i 2omgang. Laget klarte å score mål fremover, men Barcelona var dødelige effektive i sitt angrepsspill. Etter fem minutter av omgangen var stillingen23-16 etter at kantene Heldal og Lien hadde gjort hvert sitt mål for gjestene. Elverum var også i overtall i denne perioden etter at spanjolene hadde fått seg to utvisninger.

Elverum lå en liten periode bak med 9 mål, men de ga på ingen måte opp. Noen herlige kontringer fra de lynraske kantene Sindre Heldal og Kasper Lien så øynet Elverum et lite håp om poeng. Elverum var «bare» fem mål bak den doble Champions League mesteren i denne perioden, og de spilte til tider fantastisk håndball nede i Spania.

Dessverre for de svarte og hvite så holder det ikke helt inn. Verdens beste klubblag blir noen hakk for store for våre gutter, men en god 2.omgang der Elverum spilte veldig godt i 25 minutter, så kunne man tilslutt se at spanjolene vant med 10 mål i sin egen hall. Elverum yppet seg litt en liten perioden, men hver gang de gjorde tekniske feil så ble de straffet knallhardt av det spanske storlaget. Patrick Helland Andersson, Sindre Heldal og Kasper Lien gjorde alle en god kamp. Barcelona vant tilslutt 40-30.

Nå venter Kristiansand på hjemmebane for Børge Lunds gutter på søndag. Kom i Terningen Arena for å følge våre menn i kampen om to nye poeng. HEIA ELVERUM!