Vi er i Barcelona! – Elverum

Vi er i Barcelona!

Kampprogrammet i februar er heftig, og guttene er stadig på farten.

I dag fikk guttene en tidlig start på dagen da bussen fra Terningen gikk kl. 05.30. Stemningen var allikevel god, og alle guttene var på plass til rett tid. Destinasjon for denne reisen er Barcelona, og storkamp torsdag kveld.

Dagen har gått med til reising, med mellomlanding i Zürich. Når vi kom frem til Barcelona var det sol, og i underkant av 10 grader. Altså litt kaldere enn hva enkelte hadde håpet på, men allikevel noe helt annet enn hjemme i Elverum.

Vel fremme på flyplassen ble det en noe hektisk stemning da det viste seg at vår Facebook profil hadde blitt hacket. Etter mange telefonsamtaler og iherdig jobbing av en gjeng hjemme i Norge, så fikk vi satt Facebook på saken. Og vi lever fortsatt i håpet om at profilen vår skal være oppe igjen i løpet av et par dager.

Vi bor på et hotell perfekt plassert, med gåavstand og utsikt til Spotify Camp Nou. Med andre ord – ganske kult for en gjeng fra Elverum. Når vi kom frem til hotellet fikk vi servert et måltid bestående av kjøtt og fisk, før det var tid for litt avslapning for den enkelte. Guttene møttes igjen til taktisk møte på hotellet kl. 17:30, og deretter gikk turen til Barcelona sin storstue – Palau Blaugrana.

For flere av guttene var dette deres første møte med Barcelona sin hjemmebane, og bare det å få trene i denne hallen var en stor opplevelse. Treningen ble gjennomført og guttene terpet på de siste finjusteringene inn mot morgendagens kamp. Kvelden ble avsluttet i ekte spansk stil – med paella til middag.

I morgen skal Palau Blaugrana forhåpentligvis fylles til randen, og guttene skal spille mot et av verdens beste håndball lag. Det blir en storartet opplevelse, og vi håper at dere gleder dere like mye som oss!