Vi sees igjen, Barcelona! – Elverum

Vi sees igjen, Barcelona!

Torsdag morgen startet med frokost, før guttene gikk til en siste treningsøkt i hallen før kamp. Fotball tennis sto på agendaen, og som alltid var det høy intensitet og konkurranseinstinktet slo inn for fullt.

Etter treningen, var vi så heldige og få tilbud om omvisning på Barcelona sin hjemmebane – Spotify Nou Camp. Det var en fantastisk opplevelse og guttene storkoste seg med å få kjenne på den velkjente gressmatten, og prøvesitte setene til noen av verdens beste fotballspillere.

Etter trening var det tid for lunsj og videre brukte guttene tiden på oppladning. Noen slappet av på rommet, mens andre gikk seg en tur for å få luftet både hode og kropp.

Klokken 19:00 gikk bussen til Palau Blaugrana. Guttene var spente, og klare for kamp. I gangene ble vi møtt av stjerner som Dika Mem og Jonathan Carlsbogård, og tribunene fylte seg etter hvert opp. Selve håndballkampen var en opplevelse i seg selv. Guttene kjemper iherdig mot et ekstremt godt håndball lag, i en målrik kamp som tilslutt ender 40 – 30.

Etter kampen ventet det intervjuer, pressekonferanse og gode samtaler med venner på motstander laget.

Trygt plassert på hotellet, avsluttet vi dagen med tapas. Og guttene roet ned etter kampen ut i de små nattetimene.

I dag er det sol og 10 grader, litt varmere enn de andre dagene. Formiddagen brukes til en samlet gåtur for å få i gang kroppen, og se litt av Barcelona. Etter hvert går turen hjemover, og tankene har allerede begynt å samle seg rundt Kristiansand kampen på søndag. Da skal vi ha Barnas Kamp, med aktiviteter for barn i alle aldre. Vi nærmer oss 2000 tilskuere og vil du se gutter som nettopp har spilt kamp mot et av verdens beste håndball lag så er dette en gyllen mulighet. Vi sees i hallen på søndag!