Klart for årets første hjemmekamp på søndag! – Elverum

Klart for årets første hjemmekamp på søndag!

På søndag venter nok en spennende kamp for Elverums håndballherrer. Denne gangen er de hardt satsende Kristiansand som kommer til Terningen Arena. Sørlendingene har variert litt i årets sesong, men med sju seire på 15 kamper så er fasiten 7.plass så langt. I forrige runde slo de Drammen på hjemmebane med imponerende 40-35. I den kampen satte Sasser Sonn og Mikkel Mortensen hele ni mål hver.

Spesielt høyrekant Mortensen har levert godt for KRS så langt i sesongen. 73 mål har det blitt på han til nå i årets sesong, og har kun lokale Øyvind Frigstad foran seg på toppscorerlisten. Frigstad er en hardtskytende venstrehendt bakspiller som har spilt i både Drammen og Runar i eliteserien. Den rutinerte bakspilleren har kommet tilbake til det sørlandske prosjektet og er på mange måter en av bærebjelkene i prosjektet.

Blant bakspillerne har også KRS Victor Skillhammer. Man husker hans herjinger da han spilte i Halden. Etter den tid har han prøvd seg litt i dansk håndball før han tok turen til Kristiansand. Skillhammer varierer nok litt mer enn tidligere, men svensken har utrolig mye håndball i seg, og på gode dager er han en av de aller beste spillerne i Eliteserien. Lillebror Bredal Oftedal er også i stallen til Kristiansand etter overgangen fra Bergen. Midtspilleren har i likhet som sin søster Stine et godt tempo og veldig bra blikk for spillet.

I målet er KRS ganske godt forspent med nederlandske Mark Van Den Beucken, Mathias Risøy og Anders Lynge Hansen. Tre målvakter som alle holder et godt elitenivå. Beucken er tidligere nederlandsk landslagskeeper og har vært proff i tysk håndball. Lynge Hansen er hentet fra dansk håndball før denne sesongen, mens Risøy er en lokal spiller som tidligere har vært i blant annet Runar.

For Elverum er det fullt mannskap som stiller i Terningen klokken 17:00 på søndag. Dette er første hjemmekampen i 2023, så det er en heltent gjeng som løper ut i egen lekegrind. Gutta vet at det blir en tøff oppgave mot KRS i søndagens kamp, men håper at de tar med det positive fra Champions League-kampen mot Barcelona. Vi ses på kamp. HEIA ELVERUM!!