Barnas Kamp! – Elverum

Barnas Kamp!

Søndag 12. mars gjennomførte vi som en del av vårt samfunns relaterte arbeid «Barnas Kamp». Som i fjor sendte vi ut invitasjoner til både egne yngres lag, og lokale lag fra Innlandet.

Og for en suksess det ble!

Fra kl. 15:00 strømmet det til med glade barn i alle aldre. Barna fikk prøve seg på aktiviteter som ansiktsmaling, quiz og tegning. De fikk også gratis pølser og brus. Sammen med kamp sponsor Skistar fikk barna i tillegg prøve seg på snowboard simulator, og det var mange barn som svingte seg når Skistar sin egen Valle entret scenen.

På banen virket det som at barna sin enorme glede og energi hadde positiv innvirkning på våre egne håndballgutter. De spilte en forrykende første omgang til stor begeistring fra både små og store publikummere.

I pausen ble yngres avdeling sine lag og spillere presentert, og det er ikke tvil om at det gror godt i Elverum Håndball. I andre omgang fortsatte Elverum sitt gode spill og de vant tilslutt 39-27 over Kristiansand, foran et nærmest fullsatt Terningen Arena.

Etter kampen fikk alle barn is fra vår samarbeidspartner Meny. Alle spillerne kom ut i Fanzone og det ble skrevet autografer, og tatt bilder i hopetall. Det største høydepunktet etter kampen var nok allikevel «Barnas Pressekonferanse», hvor 4 av spillerne fikk svare på spørsmål direkte fra barna selv. Det ble stilt mange gode spørsmål som bød på både refleksjon og latter hos små og store.

Alt i alt så ble Barnas Kamp en veldig stor opplevelse for oss som arrangerte det, og målgruppen virket svært fornøyd både før, under og etter kamp. Vi i Elverum Håndball gleder oss allerede til neste år!