Onsdag kommer Nantes til Terningen Arena! – Elverum

Onsdag kommer Nantes til Terningen Arena!

På onsdag venter nok en stor oppgave for Elverums håndballgutter. Etter at over 2000 tilskuere så at Elverum vant komfortabelt i hjemlig liga på søndag er det knyttet stor spenning til oppgjøret som har avkast 18:45 på onsdag. Elverum stiller med en skadefri tropp som er klare for å lage en skrell ute i Europa. Nantes er nok veldig gira på å revansjere forrige rundes nedtur mot Celje. Franskmennene røk på et surt ettmålstap på hjemme bane etter at Aalborg-klare Alexander Vlah satte ballen i nota kun få sekunder før slutt. Nantes hadde alle muligheter til å avgjøre kampen til egen fordel, men det ville seg ikke for stjernegalleriet som manglet viktige Briet i den kampen.

I kampen på onsdag er det en rekke profiler på hvert lag, men dette er noen av de du bør følge litt ekstra med på når du sitter godt plassert på tribunen i Terningen Arena:

For Nantes:

Viktor Hallgrimsson

Den Islandske målvakten har vært veldig god i målet for franskmennene til nå denne sesongen. Islendingen kom fra GOG der han henviste vår landslagsmann Torbjørn Bergerud til benken i store deler av sesongen, og han har fortsatt storspillet i den franske storklubben. Med sine 203cm dekker han store deler av målet, noe som har gjort at han er en nøkkelbrikke også på landslaget.

Thibaud Briet

Den franske bakspilleren har virkelig fått sitt gjennombrudd. 23-åringen har i mange år blitt sett på som et veldig stort talent, noe uttaket til EM i Ungarn i 2022 vitnet om. Briet har lagd 44 mål til nå i årets sesong, og har bare rutinerte Valero Riviera foran seg på toppscorerlisten i Nantes. Han var også med å vinne VM sølv med Frankrike i januar.

Aymeric Minne

For en playmaker som Nantes har i troppen. Aymeric Minne er en veldig god spiller som setter sine medspillere opp i gode posisjoner, men har også et godt skudd i sin verktøykasse. Minne er kun 25 år og er sett på en av spillerne som skal sørge for at Frankrike skal fortsette sin dominans på landslagsnivå. Midtspilleren har gjort 26 år til nå i årets sesong.

For Elverum:

Benjamin Berg.

Den unge høyrebacken kom til Elverum fra Fjellhammer før denne sesongen. Første halvdel har vært litt opp og ned for en spiller som ikke har to kamper i uka i kroppen, men etter jul har han levert gode prestasjoner for Elverum. Berg har 12 mål til nå i Champions League, og unggutten er en viktig brikke for at Elverum skal lykkes hjemme mot Nantes.

Christopher Hedberg.

Den svenske høyrekanten signerte en ny kontrakt med Elverum denne sesongen, noe som gjør at Elverum får glede av han ut 2024. Svensken har imponert i den svarte og hvite drakten med sin gode spenst og treffsikkerhet. Den siste tiden har svensken også spilt en del toer i forsvar, noe som gjør at Elverum får enda litt mer å spille på både bakover og fremover. Hedberg har 15 mål til nå i årets sesong.

Endre Langaas

Kapteinen vår leverer alltid det vi ønsker. 100% innsats, sikkerheten selv når han får ballen på linjen, og en som virkelig setter laget foran seg selv ved hver anledning. Trønderen har spilt i Elverum siden 2018 og er en av de spillerne som har vært med i klubben lengst, sammen med Emil Imsgard. Langaas behersker alle deler av spillet, og er en av de spillerne som Børge Lund setter på blokka først.

Vi går for to poeng! Ses i Terningen 18:45 på onsdag. HEIA ELVERUM!