Ny poengjakt mot BSK i kveld! – Elverum

Ny poengjakt mot BSK i kveld!

Antonio Serradilla Cuenca og hans nye lagkamerater tar turen inn til Oslo for å spille kamp mot Bækkelaget. Spanjolen ankom Elverum denne uken, og det er ventet at han får sin debut klokken 18:00 i Nordtstrand Arena. Det er knyttet stor spenning til Elverums aller nyeste signering.

I Oslo møter Elverum et lag som varierer en del. På sitt beste er de gule fra Ekeberg på høyde med de fleste lagene. Med 14 poeng til nå i sesongen ligger de rett utenfor sluttspillplass, og det er en kamp som begge lag må vinne for å kjempe om best mulig plassering i ligaen. I forrige oppgjør mellom lagene vant BSK med fire mål i Terningen Arena. En veldig mørk dag for Elverum. I den kampen var Christoffer Langerhus helt konge med sine ti mål, mens Jens Dolberg bli kåret til BSKs beste spiller. For Elverum ble Endre Langaas beste spiller i den kampen, en kamp der veldig lite stemte, spesielt defensivt.

Nevnte Dolberg er også BSKs toppscorer i årets sesong. 98 mål til nå gjør at han er på 4.plass på toppscorerlisten i ligaen. Rett bak han er Peter Dahl Christensen. Kapteinen til Osloklubben har gjort en meget god sesong, og er en av nøkkelspillerne til laget som trenes av den lovende treneren Jørgen Laug. I tillegg til de her må Elverum passe litt ekstra på venstrekanten Leander Seime som på gode dager er en veldig god kantspiller. Mikael Solheim kom fra Charlottenlund før sesongen, og trønderen har vist seg å være et friskt pust i sin høyre bakspillerposisjon. BSK er et god besatt lag med veldig mange gode spillere som kommer det til å gjøre at det blir en spennende kamp søndag kveld.

For Elverum er det en helt skadefri tropp som reiser ned til Oslo for å kjempe om to nye poeng. En lovende 1.omgang mot Nantes i midtuken viser at det er mye kvalitet i laget, så gjelder det samme som for BSK med å stabilisere spillet sånn at man kan vinne flest mulig kamper. Er du i Oslo og har et hjerte som banker for de hvite og svarte så møt opp i Nordstrand Arena klokken 18:00 søndag. VI skal kjempe som løver for to nye poeng. Vi ses på kamp. HEIA Elverum!!