Elverum klare for å møte Aalborg borte på onsdag! – Elverum

Elverum klare for å møte Aalborg borte på onsdag!

Det er duket for nest siste runde i årets Champions League. Elverum skal nok en gang ut i en vanskelig oppgave da det danske superlaget Aalborg tar imot Børge Lunds gutter. Elverum gjorde en ålreit kamp mot Nantes i forrige uke, men utover kampen ble det franske storlaget for sterke for våre gutter.

For våre danske naboer er det mye som står på spill. Med seier kan de ta 5.plassen i årets Champions League gruppespill, men med tap så er de avhengig av hjelp for å ta denne plassen, i tillegg kan det være at Celje vil puste de i nakken. Laget har en rekke profiler, men deres største stjerne Mikkel Hansen er ute i denne kampen. Den enorme kampbelastningen og den store oppmerksomheten rundt superstjernen har gjort at han har tatt en pause.

Selv om nevnte Hansen er ute av oppgjøret mot Elverum, så har danskene landslagsspillere på hver posisjon. Vår tidligere spiller Lukas Sandell deler høyrebacken med Mads Hoxer. Duoen er landslagsspillere for Sverige og Danmark. I midten har Felix Claar levert varene for Aalborg. Svensken var meget viktig da Aalborg spilte seg frem til Champions League finalen for to år siden. I målet deler Jonas Gade og Mikael Aggerfors på jobben. Begge er nære landslaget for sin respektive land.

På kantene har Aalborg sett mot Norge. Sebastian Barthold har vært det soleklare førstevalget for Norge etter at Magnus Jøndal la skoene på hylla, mens Kristian Bjørnsen har vært landslagets kaptein i en årrekke. Begge to viser høyt nivå så å si hver gang de er innenfor 40X20 meter. Barthold har også 55 mål i årets Champions League. Kun Mikkel Hansen har flere mål enn nordmannen.

Fra og med neste sesong skal Aron Palmarsson spille hjemme på Island, men før den tid skal islendingen forsøke å vinne den gjeveste turneringen med danske Aalborg. Palmarsson har vært en superstjerne de siste 10-12 årene og har spilt i klubber som Kiel, Barcelona og Veszprem. I tillegg har Aalborg både danske og svenske landslagsspillere på linjeposisjon og rutinerte Henrik Møllgaard som forsvarsspesialist. Med andre et meget kompetent lag som Elverum skal stjele poeng fra på onsdag.

Elverum har alle mann med til kamp. Det blir spennende å se om de klarer å ta poeng i en historisk sett vanskelig motstander for Elverum. Aalborg har hatt et godt tak på de hvitkledde, men for hver kamp som spilles vil Elverum komme nærmere seier. Vi håper at onsdag 18:45 er dagen der Elverum tar poeng fra våre danske venner. Kampen vises på viasat sine kanaler. HEIA ELVERUM!