Kronekampen 2023 – Gratis inngang for alle! – Elverum

Kronekampen 2023 – Gratis inngang for alle!

Lørdag 4. mars skal vi arrangere årets Kronekamp. Vi får besøk av Halden, og alt er lagt til rette for en strålende håndballopplevelse i Terningen Arena.

I 14 år har vi i samarbeid med våre fantastiske partnere invitert til «Kronekampen», i år er selvfølgelig ikke noe unntak! Kronekampen er blitt et av Elverum Håndballs virkelig store varemerker og samler hele håndballbyen til en storslagen håndballfest.

Kronekampen ble arrangert for første gang i 2008. Den gang var det et initiativ fra spillergruppen som ønsket å hjelpe klubben med å samle inn penger til «klubbkassa». Det var samtidig et ønske om å bidra til våre supportere som støtter gutta i medgang og motgang over hele Europa. Suksessen den gang var stor, og det kom hele 1387 tilskuere i Elverumshallen.

Nå vil vi skape den samme følelsen i Terningen Arena, og vi ønsker ved hjelp av alle Elverumsinger og Elverums supportere å fylle Terningen Arena med over 2000 tilskuere.

Prinsippet med Kronekampen er enkelt. Våre samarbeidspartnere bidrar med en sum per tilskuer, du blir med og fyller hallen til støtte for Elverum Håndball. Kampbilletten er gratis for alle tilskuere og det finnes ingen unnskyldning for å ikke møte opp og støtte guttene våre denne dagen.

Takk til våre samarbeidspartnere!

Elverum Håndball er bygget på dugnad, bidrag fra våre samarbeidspartnere og våre fantastiske fans.

I Kronekampens ånd ønsker vi å rette en spesiell takk til alle partnere som gjør Kronekampen mulig! Uten dere hadde ikke Elverum Håndball vært i den posisjonen som vi er i dag. Sammen bygger vi fremtiden!

Se hvem som bidrar HER! https://bit.ly/3Hp9b9e

After gamefest!

Som alltid når vi arrangerer Kronekampen, så ber vi også inn til den årlige After game festen på Thon Hotel Central. Her serveres det middag for de som har bestilt dette, og utover kvelden fortsetter festen for åpen dør på Central Scene! Du har altså muligheten til å bli med på arrangementet fra start til slutt sammen med oss lørdag 4. mars.

Takk for at du skaper Kronekampen sammen med oss!