FINAL 8 – Elverum

FINAL 8

FINAL 8 ER MER ENN EN HÅNDBALLFEST – DET ER EN FEST !

I helgen er det klart for Final 8, og vi gleder oss stort. Med både semifinale og finale for både kvinner og menn, blir det stor stemning i Sparebank Sør Amfi.

I Arendal har de gjort en stor jobb i forkant av Final 8. Vi har følgende informasjon til alle supportere som ønsker å bli med oss til Arendal og heie frem guttene:

Lag/ supportere er fordelt på 3 av byens restauranter/ puber. Dette er pyntet slik at enhver supporter skal føle seg hjemme.

CASTELLE – Kolstad – Byåsen – Charlottenlund – ØIF

Her kommer Kolstad med «sin» DJ – Ole og lager liv (og kanskje en overraskelse)

OBS: Her åpnes det for servering type øl kl 11:00 på lørdag felles for alle lag, derom man ønsker å leske strupen før semifinalene menn!

MADAM REIERSEN – Sola – Elverum – KRS – Vipers

Her blir det byens egen Johnny Boy som spiller og underholder

STREETFOOD – Storhamar – Nærbø – Aker – Larvik

Lokal DJ kjører i gang livet her

Det er selvfølgelig lov å vandre rundt å se hva som skjer på de forskjellige stedene!

Så blir det party i Sparebanken Sør Amfi foruten håndball:

  1. På fredagen blir det GRATIS ungdomsfest som oppladning til lørdagens juniorfinaler med BLÅSEMAFIAEN og DJ`ER fra ca 2100!
  2. På lørdag lager vi et lite GRATIS «vorspiel» – før kvelden på byen – med Johnny Boy som spiller fra ca kl 18:00 – ca 20:00 fra egen scene i tennishallen (Fanzone – Sparebanken Sør Amfi)!

SHUTTLEBUSSER: Det vil gå shuttlebusser til og fra byen ut fra Sparebanken Sør Amfi hele helgen! Se kartskisse for avgang i byen!

Det er fløyteforbud i Sparebank Sør Amfi.

Les mer om Final 8 her: https://final8.no/