Elverumsgutta klare for semifinale mot ØIF Arendal i dag! – Elverum

Elverumsgutta klare for semifinale mot ØIF Arendal i dag!

Rett fra Champions League i Danmark til å kjempe om sesongens første tittel i Arendal. Elverum kommer fra ett tap på hele sju mål, og nå er det hjemmelaget Arendal som står på motsatt side i Final8. Kristiansand og Kolstad er de to andre lagene som kjemper om tittelen, og de møtes i den andre semifinalen.

Lørdagens motstander Arendal har vært en hard nøtt å knekke for Elverum denne sesongen. I hjemmekampen tapte Elverum stort, mens i bortekampen lå de under store deler av kampen før de klarte å snu det helt i siste sekund. Tobias Grøndahl ble matchvinner med en scoring i aller siste sekund fra straffemerket.

Arendal har en rekke gode spillere, og det blir en tøff kamp for Elverum. Jørg William Fiala fortsetter å ta store steg som håndballspiller og er nå en av nøkkelspillerne til Arendal. Danske Lars Jakobsen har også gjort comeback i Mario Matics skadefravær, og de har også hentet Sebastian Schultz Hansen fra KRS. Hansen gjorde en fin kamp mot Elverum sist.

Magnus Søndenå er på vei tilbake igjen fra skade, og det er viktig for sørlendingene i kampen om cupfinale. Den høyre bakspilleren har vært ute en stund, men ser nå ut til å være tilbake. Søndenå har også landskamper for Norge. I målet har Ivan Eres tatt over rollen som førstemålvakt av Kristijan Jurisic.

I Elverum er alle mann klare for kamp, og det blir veldig spennende om de klare å nullstille etter en tur over Skagerak. Elverum er godt vant med denne belastningen og er mer stabile nå enn tidligere i sesongen. Kampen mot Arendal blir knalltøff, men Børge Lund og hans menn har trua på at en god prestasjon skal gi muligheten til å spille cupfinale mot Kristiansand eller Kolstad. Kampen har avkast 14:15 i Sør-Amfi.

Heia Elverum!