Superduell: Elverum møter Kolstad i Cupfinalen søndag! – Elverum

Superduell: Elverum møter Kolstad i Cupfinalen søndag!

Søndag klokka 16:15 smeller det igjen i Sør Amfi!

Etter lørdagens semifinaler i Final8 er det klart at Elverum møter Kolstad i søndagens cupfinale, og det blir et ellevilt oppgjør mellom norges to beste lag i Sør Amfi!

Elverum er klare for sin 5.strake cupfinale, mens Kolstad står i denne settingen for første gang.

I lørdagens semifinale hadde Elverum bortimot full kontroll mot ØIF Arendal i deres egen hall, med en Tobias Grøndahl i scoringshumør med 8 mål i 1.omgang, og en god forsvarsjobb som gjorde jobben mellom stengene overkommelig for Emil Kheri Imsgard! Til tross for rødt kort til Fingren og Blomgren kunne Elverum til slutt løfte hendene i været etter å ha sikret finaleplassen med 29-27 mot sørlendingene.

Kolstad på sin side står ubeseiret i den norske ligaen denne sesongen, men hadde lenge problemer mot Kristiansand i sin semifinale. KRS ledet lenge an og til pause sto det 15-15 i Sør Amfi. Etterhvert fikk Kolstad likevel stell på sakene og dro ifra etter å ha utnyttet feil hos KRS. Det ender til slutt med en 34-25 seier og dermed sikret trønderne sin første NM-finale!

Søndag møtes norges to beste lag i kampen om Kongepokalen! Blir det Elverum eller Kolstad som stikker av med seieren, og må det ekstraomganger til for å skille lagene?

Kampen ser du på TV2 og TV2 Play! Kampstart 16:15!

Heia Elverum!