Sammenforelverum – på og utenfor banen! – Elverum

Sammenforelverum – på og utenfor banen!

Vi har hatt en sesong der resultatene ikke har vært hva vi har vært vant med, og det har buttet litt i mot både på banen og tribunen. Derfor betyr det mer enn man tror for guttene at tribunene nå fylles opp igjen – og støtten fra publikum har mer å si enn hva man kanskje tenker over.

På pressekonferansen etter gårsdagens Champions League kamp mot Kiel sa Børge Lund blant annet «etter vi tapte finalen på søndag, har vi ikke følt oss på topp. Tidligere i dag var ikke humøret til guttene der det pleier være og alle var generelt litt nedfor. Men, å spille i denne fantastiske atmosfæren med en så høylytt Terningen Arena hjalp oss snu om på humøret. Og gjorde så vi kunne prestere som vi gjorde

Med andre ord, er det god grunn til å tro at kampen hadde sett annerledes ut uten et så støttende publikum som det var på tribunene i går. Spillerne er også enig. Den svenske duoen Niclas Fingren og Daniel Blomgren gir gårsdagens publikum 10/10 og skussmål om det beste publikummet det har vært denne sesongen. Som Daniel selv sa i et intervju etter kampslutt «publikum var on fire».

I Elverum sier vi ofte at vi er sammenforelverum, og at vi står sammen i godt og vondt. Uansett resultat, så står vi sammen og gjør det vi kan i felleskap for å fremstå som den klubben vi ønsker å være. Derfor varmer det ekstra når tribunene er tilnærmet fullsatt, og spillerne er i ekstase etter en kamp på grunn av hjelpen de fikk fra publikum. Det ble sagt etter barnas kamp i februar, og det ble gjentatt i går – NÅ er publikum magisk.

Tusen takk til alle som har tatt turen så langt, vi håper å se dere alle på tribunene igjen. Første mulighet er allerede lørdag 04/03 når Halden kommer på besøk til årets kronekamp. Det er gratis inngang, med avkast klokken 15.00. Ta med mor,far,søster, bror, nabo og besteforeldre og gi laget din støtte i jakten på to nye poeng! Billetter finner du i appen eller ved å klikke her.