Kronekampen: Elverum tar imot Halden lørdag! – Elverum

Kronekampen: Elverum tar imot Halden lørdag!

Kronekampen står for tur, og du kan se Elverums håndballherrer gratis når Halden kommer på besøk på lørdag klokken 15:00. Elverum er inne i en tøff periode med veldig mange kamper, men en hjemmekamp med rundt 2000 på tribunen gir mye gratis energi. I tillegg kommer de fra en utrolig sterk prestasjon hjemme mot Kiel. Uavgjort mot en av verdens beste klubber lar seg høre.

Sist lagene møttes fikk Elverum kjørt seg skikkelig. Halden kjørte over Elverum i egen lekegrind, og det det var et Elverum som ikke holdt sammen den gangen. Etter dette har Elverum vært mer stabile, selv om det fortsatt svinger litt. Halden på sin side har gjort en veldig god sesong. 5.plass etter 17 kamper må sies å være veldig bra mot laget som ble spådd en tung sesong før det hele startet.

Truls Grøtta er ligaens toppscorer og har hatt sin beste sesong i eliteserien. Det har ført til at han har signert for Malmø fra og med neste sesong. Grøtta har vært en av bærebjelkene til laget til Jan Thomas Lauritzen i en årrekke. I tillegg har tidligere Elverumsspiller Jørgen Jansrud vært en god spiller, det ble også belønnet med ny kontrakt for 96-modellen som kommer fra Eidskog. Jansrud har 75 mål til nå i sesongen.

Hamarsingene Kristian Lornstad og Håvard Solheim Jensen har tidligere spilt juniorhåndball i Elverum. Jensen spiller mest bakover i banen, mens Lornstad er up and coming og har sitt første år på elitenivå. Vi håper at Storhamarfamilien kommer for å se disse guttene i Terningen Arena på lørdag.

Joshua Grace bestemte seg for å ikke forlenge avtalen med Halden tidligere denne uken, men høyrebacken skal fullføre sesongen i grensebyen, og det er en viktig brikke i spillet til morgendagens gjester. Den dansk-irske bakspilleren har satt mange baller i nettet denne sesongen og har en giftig venstrearm. I målet er danske Nicolai Neupart en god spiller i tospann med Jonas Stenersen. Duoen har fylt tomrommet etter Morten Nergaard på en god måte.

Kampen er gratis for alle. Ta med naboen, venner og resten av de du kjenner for å komme på kamp. Vi lover å by på en veldig god opplevelse i Terningen Arena klokken 15:00 på lørdag. Og vi håper vi kan levere så godt at vi sitter igjen med to poeng etter en tøff og jevn kamp mot Halden. Vi ses i hallen! HEIA ELVERUM!